Ο Γκεόργκι Λόρια στη Θεσσαλονικη

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο γκολκίπερ Γκεόργκι Λόρια, βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη.

Ο Λόρια που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ έχοντας καταγράψει αξιομνημόνευτα στοιχεία, έφθασε στην Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης. Πριν από λίγες ημέρες είχε αγωνιστεί στο διεθνές φιλικό παιχνίδι της Γεωργίας με την Γερμανία. Οι Γερμανοί επικράτησαν με σκορ 0-2, ωστόσο δικές του επεμβάσεις αποδείχθηκαν σωτήριες για να μην αυξηθεί περισσότερο ο δείκτης του σκορ σε βάρος της ομάδας του. 

Τον Γκεόργκι Λόρια, όπως αναφέρει και σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Σπορ του Βορρά, είδαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που συνταξίδεψαν στην ίδια πτήση μαζί του, από την Κωνσταντινούπολη έως την Θεσσαλονίκη.

Από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνονταν η παρουσία του παίκτη στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ομάδας, ωστόσο το θέμα είναι υπαρκτό καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο. Κάτι που είχαμε αναφέρει και πριν από δύο εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του 28χρονου διεθνή Γεωργιανού γκολκίπερ Γκεόργκι Λόρια στην Θεσσαλονίκη μπορεί να σηματοδοτήσει εξελίξεις. Άλλωστε, από τον ΟΦΗ είναι ελεύθερος και έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Σχετικά άρθρα