Βαγγέλης Γιακουμάκης: Είχε πιει πριν δώσει τέλος στη ζωή του thumbnail

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Είχε πιει πριν δώσει τέλος στη ζωή του

Στοιχείο-«βόμβα» επεφύλασσαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς στα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων εντοπίστηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στα σπλάχνα του.


Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, ο άτυχος σπουδαστής, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού ή μετά από αυτό, φαίνεται να έχει καταναλώσει σχετικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αυτή η διαπίστωση δίνει νέα τροπή στις έρευνες, καθώς οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αναζητούν ξανά τους μάρτυρες που ήταν παρόντες στο εστιατόριο, για να εξακριβώσουν αν είχε πιει αλκοόλ κατά τη διάρκεια του γεύματος.


Δεν αποκλείουν όμως το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, αποφασισμένος να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, να θέλησε να βρει δύναμη για την πραγματοποίησή του, μέσα από την κατανάλωση αλκοόλ.


Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, αναμένεται να ζητήσουν και νέα εξέταση στο πλαστικό μπουκάλι, που βρέθηκε δίπλα του, στο οποίο ταυτοποιήθηκε γενετικό του υλικό, αν τυχόν εντοπίζονται και ίχνη από αλκοόλ στο εσωτερικό του. Παράλληλα θα εξετάσουν την περίπτωση αν μετά το φαγητό βρέθηκε μόνος του ή μαζί με άλλα πρόσωπα, σε κάποιο χώρο, που πιθανότατα κατανάλωσε το οινοπνευματώδες ποτό.


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X