Ξανά απών ο Παναθηναϊκός από τη Λίγκα

Για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση ο Παναθηναϊκός δεν δίνει το παρών σε διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ενόχληση της διοίκησης για τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Γιώργο Μποροβήλο και τη στάση που κράτησε στο επεισόδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά και γενικώς για τη Λίγκα με την οποία είναι προφανές ότι υπάρχει ρήγμα.

Από το Τριφύλλι έλεγαν χαρακτηριστικά: «Οταν φτάνουμε σε σημείο να διεκδικούμε δικαστικώς αυτά που δικαιούμαστε (πρόσφατο το παράδειγμα με τα πρακτικά του επεισοδιακού Συμβουλίου), γίνεται αντιληπτό ότι δεν έχουμε θέση σε ένα τέτοιο τραπέζι. Κι αυτό είναι απλώς το πιο πρόσφατο από τα αμέτρητα παραδείγματα που υπάρχουν»…

Υπενθυμίζεται ότι προ εβδομάδων οι Πράσινοι, όταν απείχαν για πρώτη φορά από το ΔΣ της Λίγκας εξηγούσαν ότι έχουν «επιλέξει την αποχή καθώς το ρήγμα με τη Λίγκα και τον πρόεδρό της έχει βαθύνει ακόμη περισσότερο. Η στάση του στα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν ΕΝΤΟΣ συμβουλίου δεν μας επιτρέπει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι».

Σχετικά άρθρα