Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Απρίλιο; thumbnail
Καλό μήνα! Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Απριλίου στα ζώδια που επηρεάζονται.

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Απρίλιο;

Κριός


4 Απριλίου: Η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 4/4 στον άξονά σου θα σου φέρει τα πάνω κάτω και θα σε βάλει στη διαδικασία μιας μεγάλης αλλαγής (κυρίως αν έχεις γεννηθεί εκείνες τις ημέρες), γιατί θα γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και θα καταλάβεις πλέον με τι υλικό θα πρέπει να δουλέψεις και ποιο υλικό θα αφήσεις πλέον πίσω σου. Πάντως, θα πάρεις αποφάσεις για αν θα μείνεις με το Ζυγό ή θα αποφασίσεις να απομακρυνθείς από αυτόν, γιατί η βαλίτσα δεν πάει πιο μακριά.
18 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιό σου θα σε φέρει αντιμέτωπο με νέες ενέργειες, πιο ξεκάθαρες και πιο αληθινές, επειδή θα αναζητήσεις να βάλεις ένα νέο λιθαράκι σε οτιδήποτε κάνεις. Και θα τα θέλεις όλα καινούργια και με νέα ζωή, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να δράσεις και να ανοίξεις νέους δρόμους.


 


Ταύρος


1 Απριλίου έως 11 Μαΐου: Ο Άρης που θα μπει στο ζώδιο σου θα σε ενεργοποιήσει πάρα πολύ, με στόχο να πετύχεις και να κάνεις γνωστά σε όλους αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, με μεγαλύτερη δύναμη αλλά και μεγάλη δράση. Το πιο σημαντικό θα είναι ότι θα εκφράσεις τον εαυτόν σου με μεγάλη ευκολία. Το σεξαπίλ σου θα είναι έντονο και ο αισθησιασμός σου θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και σίγουρα θα έχεις κάποιες κατακτήσεις πολύ πιο εύκολα από άλλη φορά. Ο σχεδιασμός δράσεων που αφορούν σε ένα ακίνητο θα είναι επίσης ευκολότερος και ίσως να καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα από μια υπόθεση που είχες κάπως παραμερίσει.


 


Καρκίνος


4 Απριλίου: Θα προσπαθήσεις να φέρεις σε κάποια ισορροπία το κομμάτι των σχέσεών σου γιατί βλέπεις ότι χωρίς συνεργασίες και θετική στάση απέναντι στους άλλους, δεν μπορεί να γίνει κάτι σημαντικό. Το σπίτι σου μπορεί να είναι ένα κομμάτι έλξης πολλών καταστάσεων και να βλέπεις ότι επιβάλλεται να κάνεις μια αλλαγή είτε στο χώρο και στο χρώμα, είτε ακόμα και να μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή. Θα υπάρχουν εντάσεις και κυρίως με ένα Κριό ή Αιγόκερω. Επίσης θα ανακαλύψεις αλήθειες που μπορεί να σε ενοχλούν αλλά τουλάχιστον δεν θα ζεις μέσα σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν αληθινά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/72189-poia-zodia-ehoyn-simantikes-imerominies-ton-aprilio#ixzz3W42Vmbmj

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X