«Ζεστό» τον Μασουακού ο Ολυμπιακός

Σε πολύ καλή φάση βρίσκεται η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αρτούρ Μασουακού και οι ερυθρόλευκοι επιδιώκουν να κρατούν ευχαριστημένο στο σύλλογο έναν ποδοσφαιριστή πολύ μεγάλης προοπτικής.

Στις συζητήσεις των ερυθρόλευκων με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στην Αθήνα, έγινε φανερή η πρόθεση των ερυθρόλευκων να επιβραβεύσουν την φετινή προσπάθεια ενός παίκτη που αποκτήθηκε με μικρό κόστος και έχει φτάσει σημείο να θεωρείται από τους πιο hot νέους παίκτης στη θέση του σε όλη την Ευρώπη.

Λεπτομέρειες από τις συζητήσεις με τον Ενροτέ δεν έγιναν γνωστές αλλά από την πλευρά του Ολυμπιακού υπάρχει η διάθεση για αύξηση των αποδοχών του παίκτη και ίσως για συμβόλαιο ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας από το ισχύον που λήγει το 2018.

Οι επαφές θα συνεχιστούν αλλά όλα δείχνουν ότι εκτός απροόπτου και εξωπραγματικής πρότασης από το εξωτερικό, ο Μασουακού θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό με στόχο να βοηθήσει ακόμη περισσότερο το σύλλογο αλλά και να βελτιωθεί κι ο ίδιος μέσω της παρουσίας του στην ελληνική ομάδα.

Σχετικά άρθρα