Τα ζώδια και η απιστία: Ποια την καταλαβαίνουν και ποια δεν έχουν ιδέα thumbnail

Τα ζώδια και η απιστία: Ποια την καταλαβαίνουν και ποια δεν έχουν ιδέα

Εντάξει, άνθρωπος είσαι κι εσύ, δεν είσαι βράχος. Ματάκια έχεις και βλέπεις, οι πειρασμοί πολλοί και το διπλανό λιβάδι σου φάνηκε πιο πράσινο, για να πας να βοσκήσεις. Μια μπουκίτσα δηλαδή, ίσα-ίσα για να πάρεις μια ιδέα. Εν ολίγοις, έκανες τη λαδιά σε μια στιγμή αδυναμίας. Ή και σε δυο στιγμές. Μπορεί και τρεις, ατακτούλι εσύ…

 

Το θέμα είναι, ο επίσημος δεσμός σου θα το πάρει είδηση; Και ποια ζώδια ειδικώς και γενικώς ψυλλιάζονται τη βρομοδουλίτσα που τους έκανε ο σύντροφός τους;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μπορεί να νομίζεις πως είναι απασχολημένος με χίλια δυο άλλα πράγματα ταυτόχρονα, όμως έχει μάτια και… στην πλάτη, αν πρόκειται να διαφυλάξει το ερωτικό του τρόπαιο, εσένα στην προκειμένη περίπτωση. Και τα τρόπαια κάθονται εκεί που τα βάλανε και κάνουν μόστρα, δεν πάνε να απονεμηθούν από μόνα τους σε άλλους νικητές. Αν λοιπόν την κοπάνησες από τη βιτρίνα του και βγήκες να ανανεώσεις τον αέρα σου, εκείνος θα παρατηρήσει και την ελάχιστη μετατόπισή σου. Εκτός αν καταφέρεις να ξανακάτσεις στην ίδια θέση με ακρίβεια χιλιοστού. Και να κάνεις πειστικά την πάπια. Ποιος, εγώ; Καλέ εδώ ήμουνα, πώς σου ήρθε ότι πήγα κάπου αλλού;

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε μαζί μας μ' ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλε με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος παρακολουθεί προσεκτικά οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει τα κεκτημένα του, αλλά από την άλλη εφησυχάζει εύκολα, γιατί δεν θέλει να ξεβολευτεί με δυσάρεστες υποψίες. Προτιμά να πείσει τον εαυτό του ότι όλα βαίνουν ομαλά και με μια ενισχυμένη δόση διαβεβαιώσεων από μέρους σου (καλά βρε, δεν ντρέπεσαι λίγο να τον κοροϊδεύεις τον άνθρωπο;), οι υποψίες του θα γυρίσουν στο άλλο πλευρό και θα συνεχίσουν τον ύπνο τους. Αν όμως κάνεις… φασαρία και του τις ξυπνήσεις, μην περιμένεις έτσι απλά να αποκοιμηθούν. Αντίθετα θα μείνουν μπάστακες να σε παραφυλάνε στα μουλωχτά σε κάθε σου βήμα. Κι αν σε πετύχουν στη γωνία, την έβαψες.

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε μαζί μας μ' ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλε με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το δικαίωμα να φάσκει και να αντιφάσκει ο Δίδυμος το παραχωρεί μόνο στον εαυτό του. Όπως και το να θυμάται επιλεκτικά τι υποστήριζε προηγουμένως. Αντίθετα, αν πρόκειται για τους άλλους, έχει ενσωματωμένο καταγραφέα στον εγκέφαλό του με μνήμη πολλών gigabyte, που συγκρίνει αυτομάτως τι είπες και τι έκανες και αν αυτό είναι ανακόλουθο με την προηγούμενη συμπεριφορά σου. Αν λοιπόν κάτι προσπαθείς να κουκουλώσεις, από ‘δω, από ‘κεί, κάπου θα σε τσακώσει. Με άλλα λόγια, θα το ψυλλιαστεί, επειδή κάτι δεν του κολλάει στα λεγόμενά σου και τόσο όχι επειδή είναι σε… amber alert μπας και σε χάσει. Οπότε μη βιαστείς να χαρείς νομίζοντας ότι βγήκες λάδι.

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε μαζί μας μ' ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλε με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγα ζώδια είναι τόσο στην τσίτα μήπως χάσουν το ταίρι τους, όσο ο Καρκίνος. Δεν το έχεις πάρει είδηση, αλλά έχει… καλωδιώσει τη σχέση σας με τα τελειότερα συστήματα ψυχολογικού συναγερμού. Εντελώς αυτόματα, όπως αναπνέει, μια σειρήνα μέσα του θα αρχίσει να σφυρίζει μανιωδώς «ίου-ίου-ίου», ακόμα και στην πιο ανεπαίσθητη υποψία πως του κάνεις νερά. Ή πως του έκανες, κάποια στιγμή στο παρελθόν. Έχει και ένα μνημονικό ελέφαντα, το ατιμούλι, όταν πρόκειται για συμπεριφορές σου που τον ανησύχησαν. Και μπορεί απλώς να καραδοκεί υπομονετικά, μέχρι να έχει μαζέψει όλες τις αποδείξεις για το παραστράτημά σου. Και να σου τις φέρει κολάρο, σε ανύποπτο χρόνο.

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε μαζί μας μ' ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλε με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.

 

ΛΕΩΝ

Κτητικό τον λένε τον Λέοντα, αλλά αυτό δεν βοηθά, όταν πρόκειται να διαφυλάξει τα… του κρεβατιού του, γιατί μια αντίρροπη δύναμη τον εξουσιάζει: η μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του, φανερά ή κρυφά. Διότι ποιος είσαι εσύ που, έχοντας δίπλα σου το καλύτερο, το άριστο, το ανυπέρβλητο, θα το υποκαταστήσεις με μια… μπακατέλα; Φυσικά, όσο πιο σπουδαίος είναι (ή νομίζει ότι είναι κάποιος) τόσο πιο ταπεινωτική ήττα μπορεί να φάει, αλλά αυτό ουδόλως αφορά το περήφανο Λιοντάρι. Έτσι, είναι πιθανό να μπορέσεις να θάψεις τις… βρομίτσες σου, χωρίς να σε πάρει χαμπάρι. Αλλά αν το ψυλλιαστεί, κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση σου.

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε μαζί μας μ' ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλε με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κάθε ζώδιο βγαίνει στην αγορά με τα δικά του προγραμματάκια και του Παρθένου είναι το να αναλύει μανιωδώς τα πάντα. Ιδίως αν πρόκειται για τις συμπεριφορές του ατόμου που τον ενδιαφέρει. Ωστόσο, αν σε μια σχέση έχει προσφέρει την αφοσίωσή του, θεωρεί δεδομένο ότι θα το έχει κάνει και ο άλλος. Επίσης μπορεί να μη διακρίνει με την πρώτη τις ανεπαίσθητες αλλαγές στη συμπεριφορά του άτακτου, ιδίως αν εκείνος έχει και το χάρισμα της σουπιάς, δηλαδή να θολώνει τα νερά. Κι αν το διακρίνει, να μη μιλήσει, περιμένοντας να βεβαιωθεί εντελώς. Έχεις περιθώριο να το σώσεις, λοιπόν, πριν οι αναλύσεις του σε βγάλουν ένοχο χωρίς δικαίωμα έφεσης.

Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε μαζί μας μ' ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλε με sms ΑΣΤΡΟ στο 54757.

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο:  http://www.myastro.gr/content/zodia-humour/zodia-apistia.html

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X