Άρης στον Ταύρο! Διάθεση για… καλοπέραση, προβλέψεις για όλα τα ζώδια. thumbnail
Άρης στον Ταύρο ως τις 13 Μαΐου 2015.

Άρης στον Ταύρο! Διάθεση για… καλοπέραση, προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

τις 31 Μαρτίου 2015, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο της κυριαρχίας του, τον Κριό και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, στο οποίο βρίσκεται σε αδυναμία. Σ’ αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Μαΐου και αυτό το διάστημα θα υπάρξει περισσότερη διάθεση για καλοπέραση και ευημερία, παρά για σκληρές προσπάθειες.

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσουμε τα επαγγελματικά μας καθήκοντακαι τον αγώνα για την οικονομική μας εξασφάλιση, ωστόσο οι προσπάθειές μας θα είναι αισθητά μειωμένες, αφού το ζώδιο του Ταύρου είναι το ζώδιο της Αφροδίτης που συνδέεται με τον έρωτα και τη χαρά. Παρόλα αυτά, όσα άτομα αγαπούν και απολαμβάνουν τη δουλειά τους, ίσως δουν μεγάλα οφέλη από αυτή τη διέλευση, αφού η επιμονή τους και η αποφασιστικότητά τους να επιτύχουν, θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Ταύρο


Τα ζώδια που θα βγουν περισσότερο κερδισμένα είναι οι Παρθένοι, οιΑιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να αποφύγουν σπατάλες, που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές.

Άρης στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης ολοκληρώνει την διέλευσή του στο ζώδιό σου και περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 31 Μαρτίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Μαΐου, ώστε να σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα μπορέσεις να ρυθμίσεις καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σου, ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιηθείς κατάλληλα ώστε να αποκτήσεις και μια νέα πηγή εσόδων. Μάθε τι άλλες αλλαγές φέρνει η αλλαγή ζωδίου του πλανήτη της δράσης. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου από τις 31 Μαρτίου, σε τροφοδοτεί με αυξημένη ενέργεια και σε κινητοποιεί να κάνεις τα πάντα προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Μέχρι και τις 13 Μαΐου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σου προκειμένου να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα και μια καλύτερη διαβίωση. Οι σχέσεις σου θα έρθουν στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν στην βελτίωσή τους. Μάθε τι άλλες αλλαγές φέρνει η αλλαγή ζωδίου του πλανήτη της δράσης. Κάλεσε τώρα στο14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η είσοδος του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα προβληματιστείς έντονα σχετικά με το μέλλον σου. Μέχρι και τις 13 Μαΐου οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να αξιολογήσεις, να μελετήσεις και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου, προκειμένου να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα επαγγελματικά σου και οι προσωπικές φιλοδοξίες σου, θα πρέπει τώρα να βρουν θετική διέξοδο κι αυτό σημαίνει ότι αν εργάζεσαι σε μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί, ίσως αποφασίσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, μετά τις 13 Μαΐου που ο Άρης θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Μάθε τι άλλες αλλαγές φέρνει η αλλαγή ζωδίου του πλανήτη της δράσης. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλεΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 


Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Άρη στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ξεκινά στις 31 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 13 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να συμμετάσχεις σε πολλές φιλικές συγκεντρώσεις, να διασκεδάσεις και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση που θα επισημοποιηθεί με το πέρασμα του χρόνου. Μάθε τι άλλες αλλαγές φέρνει η αλλαγή ζωδίου του πλανήτη της δράσης. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του Άρη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 31 Μαρτίου και μέχρι τις 13 Μαΐου στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου. Η ανάγκη σου να βρεθείς στο προσκήνιο και να προβάλλεις τις ικανότητές σου, θα σε ωθήσει να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να αφήσεις όλα τα κρυφά σου ταλέντα να βγουν στην επιφάνεια. Αν αυτό το διάστημα αναλάβεις μια καινούργια δουλειά, ίσως αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σου ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις, γεγονός που θα το πετύχεις σχετικά εύκολα. Μάθε τι άλλες αλλαγές φέρνει η αλλαγή ζωδίου του πλανήτη της δράσης. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, θεωρείται πολύ θετική για το ζώδιό σου, αφού ενεργοποιεί τον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, από τις 31 Μαρτίου και μέχρι τις 13 Μαΐου θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις ταξίδια σε μέρη μακρινά ή να ξεκινήσεις κάποιες σπουδές ή μελέτες που σε ενδιαφέρουν. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να αποφασίσεις να εγκατασταθείς οριστικά σε μια ξένη χώρα που σου προσφέρει τις ιδανικές προοπτικές. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως βρεις τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου μέσα από μια κοινή δραστηριότητα. Μάθε τι άλλες αλλαγές φέρνει η αλλαγή ζωδίου του πλανήτη της δράσης. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X