«Γεμίζουμε το Παλατάκι και ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ»

Το Σάββατο πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ και ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό. Ο δικέφαλος είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και έστειλε μήνυμα στους φίλους του να δώσουν δυναμικό παρόν στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από την κορυφή. Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον Παναθηναϊκό και με σπασμένα φρένα θα πορευτεί για την μάχη των play off. Το Σάββατο ο κόσμος του ΠΑΟΚ γεμίζει το Παλατάκι και μαζί με την ομάδα στέλνει μήνυμα ότι το νταμπλ δε θα χαθεί!
Ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ με τον κόσμο του ως πολυτιμότερο παίκτη στο πλευρό του θέλει να αποχαιρετίσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μια ακόμη νίκη. Το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 17:00 στο PAOK Sports Arena για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Volleyleague, ενωμένοι σαν μια γροθιά ομάδα και παίκτες συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος. Εντός παρκέ τα παιδιά του Καλμαζίδη θα τα δώσουν όλα για μια ακόμη νίκη και εκτός παρκέ ο κόσμος θα «ζεσταθεί» για τις μάχες των play off.
«Γεμίζουμε το Παλατάκι και ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ».
Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι την πριν και μετά τον αγώνα θα διατίθενται τα συλλεκτικά Τ-shirts με αποτυπωμένο τον τίτλο του Κυπελλούχο Ελλάδας αλλά και εντυπωσιακές αφίσες.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι πριν από την έναρξη του αγώνα θα πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας. Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι 20 ευρώ και θα ισχύει για όλους τους αγώνες των play off όπου όλοι ευχόμαστε ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ να πανηγυρίσουμε το νταμπλ!
Φίλαθλε της ομάδας μας ,σε περιμένουμε το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 17:00 στο PAOK Sprorts Arena για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα μία νίκη.

Σχετικά άρθρα