Ήχοι "Chicago Blues" στο Half Note! thumbnail

Ήχοι "Chicago Blues" στο Half Note!

Η Deitra Farr και οι The Soul Gift συναντούν τον Raphael Wressnig για λίγα live στο Half Note, από τις 3 έως τις 6 Απριλίου 2015.

H Deitra Farr είναι μία από τις μεγάλες κυρίες και φωνές του αυθεντικού Chicago Blues. Αν και προέρχεται από την πόλη του blues – το καλλιτεχνικό της output πάει πολύ πιο πέρα από οποιαδήποτε στυλιστική κατάταξη.

Η Deitra Farr τραγουδάει εκπληκτικά τα μπλουζ και σόουλ – όμως ακόμα κι αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο μπροστά στο συναίσθημα που βγάζει επί σκηνής. Ξέρουμε πως ήδη από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, “The Search Is Over” του 1997, η Deitra μας έδωσε ένα φανταστικό μείγμα από μπλουζ, σόουλ και ποπ μπαλάντες – πράγμα που αμέσως την έκανε να ξεχωρίσει. Έχοντας τις πηγές της στην σόουλ των ‘60’s και στα γκόσπελ η Deitra βρέθηκε από μικρή πλάι σε ονόματα θρύλους του blues όπως ο Willie Mabon, ο Little Brother Montgomery, ο Sunnyland Slim, ο Homesick James κ.ά. και μέσω αυτών αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στη μουσική και η πορεία της την πάει στην κορυφή.  


Ελκύοντας όλο και μεγαλύτερο κοινό στις live εμφανίσεις της, η Deitra Farr είναι πια μια διεθνής καλλιτεχνική προσωπικότητα και η φωνή της, δυναμική και απαλή ταυτόχρονα, όμορφη και γεμάτη αίσθημα έρχεται να μας συναρπάσει για μια ακόμα φορά. Τώρα, μαζί της είναι οι Soul Gift και ο μάγος του  hammond B-3, ο Raphael Wressnig, με την μοναδική ερμηνευτική δεξιότητα σε κάθε όψη της μαύρης μουσικής και εξπέρ στο να μετατρέπει οποιοδήποτε συναυλιακό event σε πραγματικό φάνκι πάρτι. Με αυτά τα δεδομένα, ο πήχης της ενέργειας ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά!


Καυτά μπλουζ και αισθαντικές σόουλ μπαλάντες μέσα από την καρδιά της μαύρης μουσικής. Η μοναδική φωνή της Deitra Farr μαζί με τους Soul Gift και τις εκρήξεις του Hammond όργανου του Raphael Wressnig μας προετοιμάζουν  για βραδιές γεμάτες κολασμένο blues και φανκ,  στο Half Note Jazz Club ασφαλώς.


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X