Παράταση για Σίλντενφελντ

Μετά το Πάσχα φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί η υπόθεση ανανέωσης του Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης στόπερ έχει πάρει μια μικρή παράταση από τους Πράσινους που θα τον περιμένουν για λίγες ημέρες ακόμη.

Το Τριφύλλι έχει καταθέσει στον «Σίφο» πρόταση για νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με απολαβές που ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ και βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης του 30χρονου αμυντικού προκειμένου να θέσει και τις προτεραιότητες στον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, διότι αλλιώς θα κινηθεί με τον Σίλντενφελντ στο ρόστερ, κι αλλιώς χωρίς αυτόν. Στη δεύτερη περίπτωση η απόκτηση πρωτοκλασάτου κεντρικού αμυντικού θα αποτελέσει βασικό στόχο.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σίλντενφελντ βρίσκεται πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά στους Πράσινους, καθώς ουδέποτε έκρυψε ότι η παραμονή στην ομάδα αποτελεί προτεραιότητα, ωστόσο θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια μήπως βρεθεί μια καλύτερη πρόταση που θα τον καλύπτει και οικονομικά και ποδοσφαιρικά αλλά και σε ποιότητα ζωής…

Σχετικά άρθρα