Καλαμαράκια με φιογκάκια!

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<ul>
<li>(Για 4 άτομα)</li>
<li>300 γρ. ζυμαρικά φιογκάκια</li>
<li>400 γρ. καλαμαράκια</li>
<li>400 γρ. φρέσκια ντομάτα</li>
<li>1 κρεμμύδι</li>
<li>1 σκελίδα σκόρδο</li>
<li>1 καρότο</li>
<li>1 κόκκινη πιπεριά</li>
<li>1/2 ματσάκι μαϊντανό</li>
<li>1/2 κουταλάκι μαύρη ζάχαρη</li>
<li>1/2 κουταλάκι πελτέ</li>
<li>1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο</li>
<li>Αλάτι</li>
<li>Πιπέρι</li>
</ul>
<p><br /><strong>Γενικά</strong><br /><strong>667</strong><span> θερμίδες η μερίδα</span><br /><br /><strong>Εκτέλεση</strong><br /><span>Βράζετε τα φιογκάκια και τα σουρώνετε. Σε μια κατσαρόλα με λάδι σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και την πιπεριά, όλα ψιλοκομμένα. Προσθέτετε τα καλαμαράκια κομμένα σε μέτρια κομμάτια, τα φιογκάκια, την ντομάτα ψιλοκομμένη, τον πελτέ, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Βάζετε το μείγμα σε 2 φύλλα λαδόκολλας, πασπαλίζετε με μαϊντανό και φτιάχνετε ένα σφιχτό δεματάκι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200° C, για 15-20 λεπτά. </span><br /><br /></p>

Σχετικά άρθρα