Mega: Φήμες για αντικατάσταση Τρέμη- Ο παρουσιαστής αδύναμος κρίκος thumbnail

Mega: Φήμες για αντικατάσταση Τρέμη- Ο παρουσιαστής αδύναμος κρίκος

 επανέναρξη των συζητήσεων για τη συγχώνευση ΔΟΛ- «Πήγασου» επηρεάζει, όπως γίνεται αντιληπτό, και τις ισορροπίες στο Mega, όπου, αν και η σεζόν μπαίνει στην ευθεία προς το τέλος της και τα οικονομικά ζητήματα παραμένουν ανοιχτά, γίνονται ήδη σκέψεις για τον σχεδιασμό του ενημερωτικού τομέα από τον επόμενο Σεπτέμβριο.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως προτάσεις για παρεμβάσεις υπάρχουν τόσο για την πρωινή ενημερωτική ζώνη (καθημερινές και Σαββατοκύριακο) όσο και για το δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Τα νούμερα της τηλεθέασης και αυτή τη χρονιά δεν ήταν τα αναμενόμενα κι έτσι ξεκίνησαν ορισμένες εισηγήσεις για αλλαγές σε πρόσωπα και στη δομή, ειδικά των δύο εκπομπών. Στην πρωινή καθημερινή εκπομπή ο πιο «αδύναμος κρίκος» θεωρείται ο Γιώργος Οικονομέας και, εφόσον τελικά από τη νέα σεζόν αποφασιστούν αλλαγές και σε πρόσωπα, ίσως να είναι μία από αυτές. Βεβαίως, στο Mega τέτοιου είδους «κοσμογονικές» αλλαγές δεν συνηθίζονταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά από τη φετινή χρονιά, με τις πολλές ανακατατάξεις, τίποτα δεν αποκλείεται. 


Σε ό,τι αφορά την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, ο Μανώλης Αναγνωστάκηςείναι «χρεωμένος» στον πρώην διευθυντή Ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο,ο οποίος δεν αποχώρησε από τη Μεσογείων κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Οσον αφορά την πιθανότητα αντικατάστασης της Ολγας Τρέμη από τη Σία Κοσιώνη, που αποκάλυψε το «SECRET» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ το περασμένο Σάββατο, είναι ένα σενάριο που «παίζει», και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της σημερινής κεντρικής παρουσιάστριας, η οποία διατηρεί μια πολύ καλή προσωπική και κοινωνική σχέση με τη συνάδελφό της από τον ΣΚΑΪ.


ΒΕΛΗ


Στην καθημερινότητα του ενημερωτικού τμήματος, ο Νίκος Στραβελάκης δέχεται τα βέλη συναδέλφων του κυρίως για τις άδειες και τα ρεπό που «κόβει», αλλά και για τις παρεμβάσεις του στις εκπομπές, όπως στην καθημερινή πρωινή, την οποία χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό για τη διαμόρφωση του δελτίου, «καθοδηγώντας» από μακριά τους συντελεστές της. Σε ό,τι αφορά την πολιτική γραμμή, κινείται προσεκτικά προκειμένου να αποκαταστήσει τους διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει ρίξει στη μάχη του κυβερνητικού ρεπορτάζ και τη Ράνια Τζίμα, πέραν του Χρήστου Τσιγουρή, ο οποίος καλύπτει τον χώρο αυτό από την εποχή που βρισκόταν στο 3% μέχρι σήμερα.


Πηγή parapolitika.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X