Θέλει restart με τον Αστέρα

Οι δύο σερί ήττες του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο και τη Βέροια δεν τον έθεσαν απλά νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος (πρωτίστως βεβαίως έπαιξε ρόλο η αφαίρεση βαθμών) αλλά αμαύρωσαν και την καλή εικόνα που είχαν οι Πράσινοι μέχρι και τα νικηφόρα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Οι Πράσινοι έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες θέλουν να κάνουν ένα restart προκειμένου να μπουν με νίκες στην τελική ευθεία για τα πλέι οφ. Και στοχεύουν να πραγματοποιήσουν μια νέα αρχή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο στις 19.30 (Novasports2).
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα απουσιών πέραν των ανέτοιμων Μέντες, Νίνη και του Ντίνα που πλέον φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται, ωστόσο γνωρίζει ότι η ομάδα του τουλάχιστον στο ξεκίνημα του αγώνα θα ψάχνει τα πατήματά της λόγω έλλειψης ρυθμού.
Ως προς την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο 42χρονος προπονητής τα… κουκιά είναι μετρημένα και μόλις δύο θέσεις φαίνεται ότι παίζονται. Ο Στιλ θα αγωνιστεί στο τέρμα, ο Σίλντενφελντ με τον Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας, ο Νάνο στα αριστερά και ένας εκ των Τριανταφυλλόπουλου ή Μπούρμπου στα δεξιά. Στα χαφ σίγουρη είναι η παρουσία του Λαγού, του Ζέκα και του Πέτριτς, ενώ τη θέση του εσωτερικού αριστερού μέσου διεκδικούν ο Πράνιτς με τον Δώνη. Επιθετικό δίδυμο θα αγωνιστούν ο Μπεργκ με τον Καρέλη.
Την αποστολή των Πρασίνων απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα