«Λευκό» σερί για το διπλό

Ο Ολυμπιακός θα παίξει την Κυριακή στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ με στόχο να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Σε μια έδρα που πέρυσι είχε ηττηθεί καθαρά και που είναι από τις πιο δύσκολες της Λίγκας, λόγω της δυναμικότητας του αντίπαλου αλλά και των προβλημάτων με τον αγωνιστικό χώρο. 
 
Ένα κίνητρο για τους ερυθρόλευκους είναι να κρατήσουν για πέμπτο σερί παιχνίδι απαραβίαστη την εστία τους. Ο Ρομπέρτο δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς του Ολυμπιακού (1-0 την ΑΕΚ, 2-0 την Ξάνθη, 2-0 τον Αστέρα και 3-0 την Κέρκυρα), με καθοριστικό το ρόλο του Μποτία που από τότε που επέστρεψε έχει βοηθήσει μαζί με Σιόβα, Μασουακού και Ομάρ-Σαλίνο γι΄αυτό το σερί. 
 
Ο Βίτορ Περέιρα θα βγάλει σήμερα την αποστολή για το ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, δίχως να υπολογίζει στον Αφελάι που ζήτησε άδεια και έμεινε στην Ολλανδία μετά τα ματς με την Εθνική ομάδα της χώρας του, επικαλούμενος προσωπικό θέμα. 
 
Στην ενδεκάδα θα είναι ο Σαλίνο στη θέση του τραυματία Ομάρ, ο Φορτούνης στο αριστερό άκρο, ο Χάρα στην κορυφή της επίθεσης και οι Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς στον άξονα. Ένα πιθανό σχήμα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μασουακού, Μποτία, Σιόβας, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Φορτούνης, Χάρα. 
 
Για τα τελευταία μεταγραφικά σενάρια:
 
Γίνεται ξανά λόγος για επιθυμία του Ολυμπιακού να πάρει ό,τι καλύτερο από την ελληνική αγορά. Η λύση της συνεργασίας των Τζανδάρη, Κατσικά με τον ΠΑΟΚ αναθέρμανε τη φημολογία, ενώ πάντα υπάρχει στο προσκήνιο η περίπτωση του Γιαννιώτα. 
 
Από τον διεθνή χώρο, στην Ισπανία γράφουν συνεχώς για τον Μαροκινό εξτρέμ Νορντίν Αμραμπάτ που παίζει στη Μάλαγα δανεικός από την Γαλατά.
 
Ενώ έχει επανέλθει και το όνομα του επίσης Μαροκινού πλέι μέικερ Αντέλ Τααραμπτ, ο οποίος ανήκει στη ΚΠΡ και έχει παίξει δανεικός σε Φούλαμ, Μίλαν.  

Σχετικά άρθρα