Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Η αισιοδοξία είναι μια τρέλα που θέλει να βλέπουμε το κάθε τι σωστό και όταν ακόμα είναι λάθος   thumbnail

Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Η αισιοδοξία είναι μια τρέλα που θέλει να βλέπουμε το κάθε τι σωστό και όταν ακόμα είναι λάθος

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: H έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονά σου θα είναι κομβική. Αν έχεις γενέθλια σήμερα ή μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο θα δεις ότι κλείνει ένας κύκλος ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και τελικά θα βιώσεις κάποιες καταστάσεις που θα σε εξελίξουν.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να είσαι με ένα πρόσωπο, με τις συνθήκες που θέλεις εσύ ίσως να μην σου κάθεται γιατί έχετε μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τις επιθυμίες σας. Ακολούθησε τους δείκτες του ρολογιού και μην πας κόντρα και θα δεις όλα να αλλάζουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ κατευθύνεις κάποιες ενέργειές σου προς μια κατάσταση τελικά δεν γίνεται αυτό που περιμένεις και μπορεί να έχεις και διάφορα εμπόδια τα οποία σου βγαίνουν ξαφνικά. Μην αντιδράς βίαια επειδή τα σχέδια σου διακόπτονται. Όλα είναι για το καλό σου.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Μπορείς να αμφισβητείς τα αποτελέσματα ή ακόμα και την κρίση σου για κάποιες υποθέσεις που αφορούν άλλα άτομα. Η συνολική σου στάση απέναντι στο φαγητό, στο σώμα σου αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις θα αλλάξουν άμεσα γιατί θα μπουν νέα στοιχεία.
Ερωτικά: Αν είσαι μακριά από τον Κριό θα δεις ότι τελικά δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις αν πρέπει να είσαι μαζί του ή όχι γιατί άλλα μπορεί να δείχνεις και άλλα να νιώθεις μέσα σου. Πρόσεξε πάντως να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τον εαυτό σου γιατί από εκεί θα ξεκινήσουν όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις τον απολογισμό σου και θα δεις ότι δεν έχεις ακόμα ολοκληρώσει τις προσπάθειες σου σε κάτι που είχες μέσα στο μυαλό σου ή ήδη είναι στα άμεσα σχέδιά σου. Οι συνεργασίες αλλά και οι πρωτοβουλίες θα είναι απαραίτητες.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Έχεις βάλει στόχο να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες και κολλήματα στον επικοινωνιακό σου τομέα και πλέον αντί να κρύβεσαι και να περιμένεις αδρανής κάτι να συμβεί, θα αναθεωρήσεις αντιλήψεις αλλά και σχέσεις που σου φαίνονταν αρκετά δύσκολες.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις πολλές γνωριμίες και καινούργιες προσπάθειες για να βρεις το άλλο σου μισό. Κάτι θα γίνει όμως και εκεί που νόμιζες ότι θα μείνεις μόνος/η θα συναντήσεις το κατάλληλο άτομο αν και με πολύ ξαφνικό και περίεργο τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η φαντασία σου μερικές φορές χρειάζεται για να ξορκίσεις τις φοβίες που έχεις γιατί δεν είναι εύκολο να οραματιστείς για σένα κάτι καλό. Στηρίξου στα πόδια σου και μην αφήνεις τους περιορισμούς τρίτων να σε υποσκάπτουν.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώθεις ότι κτυπιέσαι από παντού. Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις εκτεθεί και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου αλλά και τις σχέσεις σου που σε πονάνε. Η ανάκτηση της εσωτερικής γαλήνης είναι επιβεβλημένη.
Ερωτικά: Αν καταφέρεις να εξασφαλίσεις μια αληθινή επικοινωνία με οποιοδήποτε τίμημα τότε θα σταματήσεις να περιμένεις τα γυρίσματα της τύχης και θα αλλάξεις τελείως τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι. Οπότε, με το πρόσωπο που είσαι δεν θα έχεις εκείνες τις δυσκολίες που σε έχουν εκπαιδεύσει ώστε να γίνεις ένα καλύτερο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ελπίδα για το μέλλον σου μπορεί να τρυπώσει στην καρδιά σου και διώξει όλες τις αρνητικές σκέψεις, φοβίες, θυμό και στεναχώριες που έχεις περάσει αυτήν την περίοδο.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Η σκέψη σου είναι πολύ θετική και περιμένεις να γίνεις κάτι καλό για να επιβεβαιώσεις τις δυνάμεις σου που συνέχεια βγαίνουν από μέσα σου και να αποδείξεις ότι τελικά θα τα καταφέρεις.
Ερωτικά: Παίζεις προς όλες τις κατευθύνσεις και αν είσαι ελεύθερο πουλί μάλλον αλλάζεις τα γούστα σου γιατί σκέφτεσαι ότι θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό ή πολύ δυνατό συναισθηματικά. Αν σε ενδιαφέρει ένας Αιγόκερως δεν σε παίρνει με τίποτε να φερθείς ανάλαφρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτό που θα σε κάνει να προχωρήσεις είναι οι περιστάσεις που είναι πιεστικές και δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Οτιδήποτε πάντως και να σε ανησυχήσει εσύ θα το διευθετήσεις γιατί έχεις τον δυναμισμό να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις ήδη κάνει.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Βλέπεις μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι και πολύ εύκολη για σένα κι όσο μπορείς θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος/η με όλους και όλα. Ο λόγος είναι ότι μέσα σου κρύβεις την ασάφεια και δεν καταλαβαίνεις ποιος είσαι πραγματικά. Τώρα όμως με αφορμή τον τρόπο που θα σταθείς απέναντι σε κάποια άτομα και σε ψεύτικες καταστάσεις θα αρχίσουν να αλλάζουν πολλά.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Καρκίνο είναι δύσκολη και τώρα βγουν στη φόρα διάφορα που κρατούσατε κρυμμένα, ίσως θυμός ή παράπονα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ζυγό και θα αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που συμβαίνουν μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να αναβαθμίσεις τις συνεργασίες σου, αν δεν λειτουργήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια ίσως και ωμότητα, θα μπλεχτείς σε ψευδαισθήσεις που θα πρέπει να κάνεις ότι μπορείς για να τις διαλύσεις.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/72316-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-4-4#ixzz3WL5UYacm

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X