Τραγικό! Δεν θέλουν Νάνο στον Παναθηναϊκό!

Πρώτα – πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι όταν γράφουμε πως δεν θέλουν τον Νάνο στον Παναθηναϊκό, δεν σημαίνει ότι πρόκειται για επίσημη γραμμή του συλλόγου.
Ούτε καν για επίσημη θέση του προπονητή, που έχει δείξει ότι υπολογίζει τον Ισπανό άσο και ποντάρει πολλά πάνω του.
Η συγκεκριμένη πληροφορία έφτασε στα αυτιά του Σκύλου από ανθρώπους που είναι χρόνια κοντά στην ομάδα και παρότι δεν είναι εκείνοι που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις, μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις.
Και δικαιολογούν την άποψή τους, από το γεγονός ότι αφενός υπάρχει ενδιαφέρον από την Ισπανία για τον Νάνο, αφετέρου είναι 31 ετών και η φετινή του σεζόν ήταν χειρότερη από την πρώτη.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι δεν θα βρεθούν πολλές φορές ομάδες να ενδιαφέρονται για παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά,για να τους αποκτήσουν!
Μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι υπενθυμίζουν ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχει και ο Χουχούμης, που φέτος τα πήγε εξαιρετικά το διάστημα που αγωνίστηκε!
Αν, λοιπόν, προκύψει μία επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Νάνο, υπάρχει ρεύμα στην ομάδα που είναι θετικό να πουληθεί ο παίκτης!
Κάτι με το οποίο, φυσικά, δεν συμφωνεί ο Σκύλος, αν ο Παναθηναϊκός θέλει την επόμενη σεζόν να είναι καλύτερος από τη φετινή.
Αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει μία σταθερή επιχειρηματολογία, καθώς από τη μία η ηλικία του και από την άλλη η παρουσία του Χουχούμη, που έχει φτάσει η ώρα να παίξει βασικός, δίνουν στο σενάριο μία λογική βάση…
πηγη: http://www.sportdog.gr/ 

Σχετικά άρθρα