Στιλ: «Μας επηρέασε η αφαίρεση των βαθμών»

Στην αφαίρεση των βαθμών από τον Παναθηναϊκό απέδωσε ο Λουκ Στιλ τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας. Ωστόσο τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να εισέλθουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στιλ: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, είχαμε μια καλή εμφάνιση γι’ αυτό ήμασταν μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη δεν πήγαμε καλά, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει κάποιες ευκαιρίες και γι’ αυτό δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αποτέλεσμα να δεχτούμε δύο τέρματα».

Για τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού: «Είναι σωστό να πούμε ότι μας επηρέασε και η τιμωρία με την αφαίρεση των τριών βαθμών. Και με τον Ατρόμητο και με την Βέροια δεν παίξαμε καλά, αλλά σήμερα αισθανόμασταν ότι θα πάμε καλά. Μετά τον Εργοτέλη τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς. Είχαμε μια καλή πορεία μέχρι τότε, αλλά από εκεί και πέρα το να πούμε ότι παίξαμε χωρίς κόσμο δεν είναι δικαιολογία. Πλέον πρέπει να κάνουμε το παν για να τερματίσουμε δεύτεροι».

Σχετικά άρθρα