Τα οικονομικά των ζωδίων τον Απρίλιο thumbnail

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Απρίλιο

ΚΡΙΟΣ

Οι πρώτες μέρες του μήνα μπορεί να σου δώσουν μια σημαντική νίκη ή επίτευξη ενός στόχου, που κυνηγάς εδώ και καιρό. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 11 του μηνός, συντελεί σε μια συνολικότερη διευκόλυνση που αφορά τα οικονομικά σου, ενώ και η παρουσία του Άρη έρχεται να λειτουργήσει επιβοηθητικά σε ό,τι τα αφορά και σε κάνει πιο διεκδικητικό απέναντι στις οικονομικές υποθέσεις ή διαπραγματεύσεις, αλλά και περισσότερο σπάταλο. Από τις 20 του μήνα και μετά, οι ημέρες είναι σαφώς πολύ καλύτερες, τόσο για οικονομικές διαπραγματεύσεις όσο και για ανοίγματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες, που θα δώσουν μια νέα ώθηση σε ότι αφορά τέτοιου είδους ζητήματα. Μεγαλύτερη προσοχή στις 13, 14, 15 και 16 του μήνα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 12, 18, 22, 23, 26, 27

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ πιθανόν να νιώσεις μία μεγαλύτερη ανασφάλεια να σε καταλαμβάνει (ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός) και να νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τις οικονομικές σου υποθέσεις ή να υπάρξουν έκτακτα έξοδα, που θα σε αγχώσουν. Και ιδιαίτερα στις 12, 13, 14 και 15 του μήνα, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις ή στα οικονομικά ανοίγματα που ενδεχομένως κάνεις, γιατί οι ημέρες αυτές μπορεί να λειτουργήσουν με πιεστικό τρόπο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά οικονομικά τρίτων, δάνεια, εφορίες, διατροφές κλπ. Όμως, από τις 16 του μηνός το κλίμα αλλάζει και διευκολύνει ιδιαίτερα την ψυχολογία σου, αλλά και οικονομικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και ανοίγματα, μια και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες αποκατάστασης των όποιων θεμάτων σε προβλημάτισαν νωρίτερα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 19, 21, 22, 23, 26, 27

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μπλοκαρισμένος και πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα ήθελες. Εξέτασε καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες ή πάρε χρόνο πριν κάνεις κινήσεις ή ανοίγματα, που αφορούν τα οικονομικά σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν έκτακτες υποχρεώσεις, τις οποίες θα χρειαστεί να καλύψεις. Μεγαλύτερη προσοχή στις 13, 14, 15 Απριλίου, γιατί κάπου εκεί κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργήσουν πιο πιεστικά. Πολύ υποστηρικτική ωστόσο η Νέα Σελήνη στις 18, που σου δίνει ένα σημαντικό άνοιγμα ή και κάποιες ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να πάρεις μια σημαντική ανάσα. Παράλληλα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πολύ πιθανό να σε φέρει πιο κοντά σε μία διευθέτηση οικονομικού περιεχομένου ή ακόμα να δεχτείς μια βοήθεια ή ενίσχυση, που πραγματικά σε διευκολύνει αισθητά. Δεν αποκλείεται και κάποιες οικονομικές διεκδικήσεις να σου αποδώσουν αυτά που περίμενες! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 18, 21, 22, 23, 27

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο ξεκίνημά του, ο Απρίλιος έρχεται να δημιουργήσει αρκετή ένταση στα οικονομικά ζητήματα, αλλά και επαγγελματικές αναταραχές, διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, που ενδεχομένως να δημιουργήσουν μια πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα και μια μεγαλύτερη ένταση στην ψυχολογία σου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι πολύ προσεκτικός στα οικονομικά ανοίγματα, στις κινήσεις και πολύ περισσότερο στις υποχρεώσεις σου. Απο τις 20 του μήνα και μετά, το κλίμα σαφώς και βελτιώνεται. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανή μια σημαντική ευκαιρία ή μια διευκόλυνση που αφορά τα οικονομικά σου, η οποία πραγματικά σου λύνει τα χέρια. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλεΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 10, 21, 22, 23, 27

 

ΛΕΩΝ

Οι εξελίξεις συνεχίζουν να δημιουργούν ένα καλό κλίμα γενικότερα στην καθημερινότητά σου και πολύ πιθανόν να έχεις και κάποια σημαντικά ανοίγματα, που διευκολύνουν τις υποθέσεις τόσο της επαγγελματικής σου ζωής, όσο και των οικονομικών σου ζητημάτων. Όμως, στις 7, 8 και 14 Απριλίου χρειάζεται να αποφύγεις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες, καθώς επίσης και κινήσεις, που ενδεχομένως εμπεριέχουν ρίσκο. Ο μήνας αυτός κινείται σε ένα αρκετά συντηρητικό σκηνικό και χρειάζεται να είσαι μεθοδικός, συνετός και προσεκτικός γενικότερα στις κινήσεις σου, αλλά και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία, η οποία έρχεται τώρα στο δρόμο σου και μπορεί να εξυπηρετήσει ουσιαστικά τα σχέδιά σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 10, 18, 19, 21, 22, 23, 27

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεται να λειτουργήσεις με μεγάλη εγκράτεια τον μήνα αυτόν σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, καθώς και σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Κοντά στις 7 κι 8 του μήνα, αλλά και στις 13, 14 και 15 υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις, οι οποίες με κάποιο τρόπο θα λειτουργήσουν πιεστικά, είτε να υπάρξουν γενικότερα οικονομικές εκκρεμότητες, που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Προσοχή και στα επαγγελματικά σου τις ημέρες αυτές, γιατί ενδεχομένως να προκύψει μία αναστάτωση με τα θέματα που προκύπτουν, αλλά και με τις σχέσεις σου στον εργασιακό χώρο. Η νέα Σελήνη στις 18 Απριλίου ενεργοποιεί έναν νέο κύκλο εξελίξεων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά τρίτων, εφορίες, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, διατροφές κλπ., από τα οποία μπορεί με κάποιο τρόπο να ωφεληθείς. Προς το τέλος του μηνός δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικά ανοίγματα και διευκολύνσεις, ή ακόμα και κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Προσοχή σε μια τάση καταναλωτισμού, που μπορεί να σε βγάλει έξω από τον προϋπολογισμό σου! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου αυτό το μήνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλεΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 6, 18, 19, 21, 22, 27

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X