Παναιτωλικός: «Καταργούν κάθε έννοια δικαίου»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο και την ήττα με 3-0. Οι Αγρινιώτες διαμαρτύρονται για το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Πανιώνιος καθώς ο Κολοβός ήταν σε θέση οσφαιντ.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Παναιτωλικός αγωνίζεται χρόνια για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και ότι κάποιοι κάνουν ότι μπορούν για να διατηρήσουν ζωντανό το σαθρό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας χρόνια τώρα παλεύει για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και πληρώνει το κόστος. Για τον ίδιο στόχο θα συνεχίζει να παλεύει, όχι στα λόγια, αλλά με σταθερή, σαφή και αδιαπραγμάτευτη στάση. Είναι εμφανές ότι κάποιοι κάνουν ότι μπορούν να διατηρήσουν ζωντανό ένα σαθρό, αρρωστημένο και παρωχημένο ποδόσφαιρο που όλη η κοινωνία του γυρίζει την πλάτη.
Συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ξεδιάντροπα, δίχως ίχνος αξιοπρέπειας, δίχως ενοχές και εν τέλει δίχως καμία ηθική αναστολή. Σφυρίζουν αδιάφορα και χωρίς κανένα φραγμό ενεργούν ως ανεξέλεγκτοι τιμωροί και υπηρέτες συμφερόντων. Αν και γνωρίζουν ότι τελειώνει ο χρόνος τους!
Μας θυμώνει το γεγονός ότι εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν καταργώντας κάθε έννοια δικαίου, κάνοντας καθημερινά το ποδόσφαιρό μας όλο και πιο αναξιόπιστο.
Ο Παναιτωλικός υπερασπίζεται το δικαίωμά του να διεκδικεί ότι μπορεί με την αγωνιστική του απόδοση και μόνο. Αν αυτή αρκεί να του δώσει κάτι, έχει καλώς. Δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Όμως, κανείς δεν νομιμοποιείται να του το στερήσει ετσιθελικά.
Καλή ανάσταση…

Σχετικά άρθρα