Λουτσέσκου: «Έτσι φθάσαμε στην ήττα»

Ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε μεταξύ των άλλων: «Δεν παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι μας για αυτό το κομμάτι της σεζόν, θα έπρεπε να φύγουμε από την έδρα του ΠΑΟΚ με τουλάχιστον ένα πόντο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κλέιτον και δεχθήκαμε το γκολ στην πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τον Παπαδόπουλο. Μετά κάναμε εύκολα λάθη, μείναμε μακριά, ο ΠΑΟΚ έλεγξε το παιχνίδι, δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση και ήταν σαν να παρατήσαμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά ο Κυριακιδης ενήργησε σωστά και από ένα πλάγιο δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ.

Μετά ο ΠΑΟΚ έκανε ένα βήμα πίσω, πιθανόν επειδή χαλάρωσε από την πίεση του αποτελέσματος, το ίδιο κι εμείς, τελικά σκοράραμε το μοναδικό γκολ για εμάς. Μετά συνεχίσαμε να πιέζουμε είχαμε μια ευκαιρία, την σπαταλήσαμε και φυσιολογικά όταν δεν σκοράρεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, χάνεις,

Γενικά δεν μου αρέσει να κάνω σχόλια για την διαιτησία. Για να είμαι ειλικρινής, σήμερα είμαι απογοητευμένος όχι για κάποιες ειδικές αποφάσεις, αλλά για το συνολικό τρόπο διαιτησίας. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί είναι μια σημαντική νίκη σε μία δύσκολη στιγμή. Για εμάς ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, σκεφτόμενοι τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι και προσπαθώντας να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στα μεγάλα παιχνίδια».

– Οι πιθανότητες για την 5άδα;

«Όταν ήρθα στην ομάδα μιλούσαμε για την αποφυγή υποβιβασμού. Δεν είχαμε ποτέ ως στόχο τα πλέι οφ. Προσπαθούμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Μερικές φορές ήμαστε χαρούμενοι, άλλες όχι όπως τώρα. Θεωρώ ότι οι παίκτες και η ομάδα βελτιώθηκαν πολύ. Πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι στον θεσμό του κυπέλλου και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς».

– Για ποιο λόγο υπήρξε εκνευρισμός στο τέλος;

«Δεν θα πω ότι ο διαιτητής έφτιαξε μια νίκη για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε, κέρδισε, εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις διαφορετικά. Ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε σε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν κάποια πράγματα μέσα από το γήπεδο που τα βλέπουμε διαφορετικά. Ελπίζω να μην βρεθούμε σε μία κατάσταση ξανά».

Για δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για εσάς;

«Δεν έχω κάποιο σχόλιο, για το τι γράφεται στις εφημερίδες. Είμαι στην Ξάνθη, συγκεντρωμένος στο έργο μου και κοιτάμε να απολαύσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα