Βόμβα Γεωργιάδη για τον Νομπόα!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του στάθηκε στην καλύτερη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγώνα με την Ξάνθη και στην δίκαιη νικη. Λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του και ερωτηθείς για την κατάσταση του Τζιόλη, έριξε την «βόμβα» για τον Νομπόα, τονίζοντας πως δεν είναι σίγουρο αν θα τον έχει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Αναλυτικά ο Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε:

«Θέλαμε να ήμαστε καλά οργανωμενοι να έχουμε ισορροπία απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ζητήσαμε να μην κινδυνεύσουμε συτις αντιπεθέσεις. Ειχαμε τις στιγμές μας για περισσότερα τέρματα. Όταν μείωσε η Ξάνθη, φανηκε με πόσο μεγαλο αγχος και βάρος παίζουν οι παίκτες μας στο γήπεδο. Ηταν ένα αγχωτικό παιχνίδι έως το τέλος. Θα μπορούσα να είναι πολύ εύκολα».

– Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ που δεχόταν εύκολα γκόλ, πως λύνεται;

«16 γκόλ έχουμε δεχθεί από αντεπιθεσεις, σε αυτό το μάτς το γκόλ ηρθε από ένα ατομικό λάθος».

Για τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Τζαβέλα και το λάθος που έκανε στο γκόλ που πέτυχε η Ξάνθη ανέφερε: «Ηταν ο καλύτερος παίκτης μας και έκανε το μεγαλύτερο λάθος. Θα ζητήσω από τους παίκτες να ακούν τις επιδοκιμασίες, όχι τις αποδοκιμασίες. Εγώ σε χειρότερες στιγμές την ώρα του αγώνα, ημουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Στο παρελθόν κανείς δεν αποδοκίμαζε. Να ζητήσω συνεση και καθαρό μυαλό από όλους. Δεν γνωρίζω και τον λόγο των αποδοκιμασιών. Δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος, αλλά πιστεύετε πως και οι υπόλοιποι δεν επηρρεάζονται από τέτοιου είδους καταστάσεις;»

– Ο Παπαδόπουλος σε δύο μάτς έχει σκοράρει, υπάρχει κάποια αλλαγή ρόλου στον έμπειρο επιθετικό από εσάς;

«Εμείς έχουμε το προνόμιο να τελειώνουμε παίκτες πολύ εύκολα. Ο Παπαδόπουλος έχει πετύχει πολλά σημαντικά στην καριέρα του, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ελληνας παίκτης, δεν είναι τυχαίος, πάντα έβαζε γκόλ. Δικαιούται που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο».

– Εσεις διαπιστώσατε πρόοδο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, συμφωνα με όσα έχετε ζητήσει από τους παίκτες σας, μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό;

– «Ναι αν δείτε από τρεξίματα και φρεσκάδα ηταν σε καλύτερη κατάσταση οι παίκτες που ηταν εδώ και δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Σε ζητήματα ισορροπίας δεν φάγαμε γκόλ από τρανζίνσιον. Σημερα οι γραμμές ηταν κοντά. Να βελτιωθούμε με την μπάλα στα πόδια, να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αυτό είναι το ζητούμενο. Μετά το 2-1, σταματήσαμε να έχουμε την μπάλα στα πόδια. Δεν είναι αυτή την στιγμή η συμπαράσταση σε πολύ υψηλά επίπεδα».

– Πως μπορεί να γυρίσει ξανά ο κόσμος στην Τούμπα;

«Έιμαστε σε μία χρονιά, που χάθηκε το πρωτάθλημα, χάθηκε το κυπελλο, ήμαστε έξω από την Ευρώπη, είναι καθαρά αγωνιστικό θέμα».

– Από τις εκθέσεις των παικτών ποια η δική σας αίσθηση, ποιο το γενικό πρόβλημα που διορθώνετε;

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, κάποιοι το ανέλυσαν παραπάνω, κάποιοι λιγότερο. Λίγο πολύ, οι παίκτες αναλύουν την κατασταση χωρίς καλή ψυχολογία, Υπάρχει ο χρόνος για να διορθωθεί η κατάσταση στην ομάδα. Εχουμε θέματα εσωτερικά, υπάρχει κάποια ανισορροπία στο ρόστερ καθώς υπάρχουν περισσότεροι παίκτες σε κάποιες θέσεις σε σύγκριση με άλλους».

– Η αντικατάσταση του Τζιόλη έγινε γιατί αισθάνθηκε κάποια ενόχληση;

«Για τον Τζιόλη, είναι το γνωστό πρόβλημα που έχει, θα δούμε πως θα πάει ο Αλέξανδρος. Και με τον Νομπόα, αν θα είναι εδώ στα πλέι οφ, υπάρχει το Κόπα Αμέρικα, δεν γνωρίζω τι θα γίνει ακριβώς. Με τον Τζιόλη δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να ακολουθήσει την θεραπεία».

Σχετικά άρθρα