Μόνο με δανεισμό ο Ντονγκού

Στην ΑΕΚ προτάθηκε προ ημερών από ισπανικό γραφείο μάνατζερ ο Καμερουνέζος Ζαν Μαρί Ντονγκού, ο οποίος δεν πέρασε απαρατήρητος στους ανθρώπους που χειρίζονται το μεταγραφικό σχεδιασμό του “δικεφάλου” ενόψει της Super League. 

Ο 20χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα Β’ είναι μία από τις περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται “λαχεία”, για να επενδύσεις πάνω του, ωστόσο το… μειονέκτημά του είναι ότι κοστίζει πολλά. Όπως έμαθαν οι άνθρωποι του “δικεφάλου”, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αν η ΑΕΚ θελήσει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή θα πρέπει να δαπανήσει μέχρι και 5 εκατ. ευρώ! Αυτό αυτομάτως καταδικάζει την όποια επιθυμία της “Ένωσης” για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ωστόσο οι Καταλανοί είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο δανεισμού του Νιγηριανού επιθετικού, με οψιόν αγοράς. Βλέπετε έχουν συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και προς το παρόν έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Άλλωστε για τον Ντονγκού υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από αγγλικές και ιταλικές ομάδες.

Ωστόσο το ατού της ΑΕΚ είναι ότι μπορεί να του “χαρίσει” χρόνο συμμετοχής, τον οποίο δεδομένα δε θα βρει στην πρώτη ομάδα των “μπλαουγκράνα”. Εκεί όπου υπάρχουν οι Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες και Πέδρο, ενώ ακολουθούν και οι Σάντρο και Μουνίρ…

Σχετικά άρθρα