Αναστασίου: «Όσοι δεν μπορείτε να μου το πείτε»

Φωτιά και λάβρα ήταν η ομιλία του Γιάννη Αναστασίου μετά το τέλος της αναμέτρησης των Πρασίνων με τον Αστέρα Τρίπολης που έληξε ισόπαλη 2-2. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, φανερά εκνευρισμένος άσκησε δριμεία κριτική στους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν απέναντι στην αρκαδική ομάδα, κάνοντας λόγο για ντροπιαστική εικόνα, για χαλαρότητα και για έλλειψη κινήτρου, ενώ κάλεσε όσους δεν μπορούν είτε αγωνιστικά είτε ψυχολογικά να του το πουν προκειμένου να λάβει τα μέτρα του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ντροπιαστική η εικόνα που δείξαμε σήμερα. Δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς, ήταν σαν να μην κατεβήκαμε να παίξουμε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και γιατί συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι, αλλά πρέπει να συνέλθετε άμεσα! Δεν είναι δυνατόν να είμαστε 2-0 μπροστά στο σκορ, να έχουμε επισημάνει στο ημίχρονο τι κάνουμε λάθος και όχι μόνο να μην τα διορθώνουμε, αλλά να είμαστε ακόμη χειρότεροι στο δεύτερο ημίχρονο».

Στη συνέχεια ρώτησε τους παίκτες αλλά απάντηση δεν πήρε, καθώς άπαντες είχαν σκυμμένα κεφάλια και η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους: «Πείτε μου γιατί δείξατε φόβο να παίξετε; Γιατί δεν κρατήσαμε τη μπάλα; Δεν μπαίνατε καν δυνατά σε κάποιες φάσεις. Ήσασταν απαράδεκτα χαλαροί. Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ και έχετε δει πως όλοι οι αντίπαλοί μας διαθέτουν καλές ομάδες. Δεν γίνεται να έχουμε χάσει το κίνητρό μας. Δεν το δέχομαι. Ναι περάσαμε διάφορα το τελευταίο διάστημα. Όμως πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας. Η εύκολη λύση είναι να μένουμε σε αυτά, να βρίσκουμε δικαιολογίες και να τα παρατήσουμε. Το δύσκολο είναι να παλέψουμε και να δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε μέχρι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σας έχω ξαναπεί, πως όσοι δεν μπορείτε, όσοι αισθάνεστε πεσμένοι ψυχολογικά να μου το πείτε, για να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω…».

Σχετικά άρθρα