Ταξίδι στην Οπαλένιτσα

Η Οπαλένιτσα της Πολωνίας και το αθλητικό κέντρο Remes Sport θα είναι σήμερα ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και του Δημήτρη Μπουρουτζίκα στην προσπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει προπονητικό κέντρο προετοιμασίας το καλοκαίρι.
Τεχνικός διευθυντής και γυμναστής της ΑΕΚ θα τσεκάρουν το αθλητικό κέντρο στην Οπαλένιτσα, μια κωμόπολη 9.000 κατοίκων, στο δυτικό μέρος της Πολωνίας και 37 χιλιόμετρα από το Πόζναν.
Εκεί προετοιμάστηκε η Εθνική Πορτογαλίας, λίγο πριν το Euro 2012, αλλά και άλλες ομάδες (μεταξύ άλλων Ομόνοια, ΑΕΚ Λάρνακας, Λεχ Πόζναν, Νόρτζελαντ, Χάποελ Τελ Αβίβ).
Μιλοβάνοβιτς και Μπουρουτζίκας θα μεταβούν ακόμη (κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας) στο Ζέεφελντ και άλλα κέντρα προετοιμασίας στην Αυστρία (μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το Ζέεφελντ) και η περιοδεία θα κλείσει με επίσκεψη στο Μπλεντ που βρίσκεται στη Σλοβενία.
Μεγάλο ρόλο (τον πιο σημαντικό ίσως) στην τελική επιλογή του προπονητικού κέντρου θα παίξει η δυνατότητα που θα προσφερθεί στην ΑΕΚ για δυνατά φιλικά τεστ.

Σχετικά άρθρα