«Σκεφτόμαστε μόνο το νταμπλ»

Ο Λεάντρο Σαλίνο και ο Χόρχε Μπενίτες μίλησαν εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον ΠΑΣ και την ήττα των ερυθρόλευκων.
Ο Βραζιλιάνος μπακ και ο Παραγουανός φορ έκαναν λόγο για προσπάθεια δίχως αποτέλεσμα εκ μέρους της ομάδας τους, ενώ διαβεβαίωσαν ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη και υπάρχει αποφασιστικότητα για το νταμπλ.
Οι δηλώσεις του Σαλίνο
Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Η ήττα οφείλεται στην αποτελεσματικότητα του αντιπάλου. Κατάφερε να βάλει τρία γκολ, κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα με τις αντεπιθέσεις του. Εμείς από την άλλη πλευρά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις επιθέσεις μας. Θέλαμε πολύ τη νίκη, δοκιμάσαμε πολλά πράγματα, δεν τα καταφέραμε όμως. Αυτό οφείλετε στην ικανότητα του αντιπάλου μας. Μείναμε πίσω στο σκορ και έτσι χάσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Εμείς προσπαθήσαμε, βάλαμε το πρώτο μας γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε και ο αντίπαλος με μια αντεπίθεση κατάφερε να μας βάλει το τρίτο γκολ. Δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε αλλά ο αντίπαλος τα κατάφερε καλύτερα».
Για την συνέχεια που ακολουθεί:
«Είμαστε στον σωστό δρόμο παρά την ήττα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, να περασουμε στο τελικό και να κερδίσουμε και τις δύο διοργανώσεις».
Οι δηλώσεις του Μπενίτες
Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Ο αντίπαλος διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι και εμείς γνωρίζαμε ότι το ματς θα ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ο ΠΑΣ μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε κλείστηκε πολύ πίσω και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Όπως κάθε μεγάλη ομάδα είχαμε την υποχρέωση να κυνηγήσουμε το ματς, παρόλο πως ήμασταν πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ζημιά στον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αντί όμως να βάλουμε ένα ακόμα γκολ, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγανε όπως τα θέλαμε και δεχτήκαμε τα γκολ από τον αντίπαλο μας».
Για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:
«Όπως είπα και πριν είμαστε μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να κερδίζουμε όλους τους τίτλους τους οποίους διεκδικούμε. Μόνο αυτό το πράγμα έχουμε στο μυαλό μας και σε αυτό έχουμε συγκεντρωθεί».

Σχετικά άρθρα