Με Σίτι και Ίπσουιτς

464. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ 2 2.30
Στο γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην Γουένστεϊ η Χάντερσφιλντ έδωσε συνέχεια στην θετική γι αυτήν παράδοση στο “Χίλσμπορο” και έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει τον βαθμό. Ηταν η τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε με τη διαφορά από την γραμμή του υποβιβασμού να παραμένει στο +9. Δεν παίζει καλά τελευταία η γηπεδούχος που θα βρει απέναντί της την φιλόδοξη Ιπσουιτς η οποία διεκδικεί θέση στα πλέι οφ. Έρχεται από ισοπαλία εντός κόντρα στην ισχυρή Μπόρνμουθ διευρύνοντας το αήττητο σερί στις τρεις αγωνιστικές. Σοβαρή και αποτελεσματική ομάδα με ευχέρεια στο σκοράρισμα από τις στημένες φάσεις συνήθως της φτάνει ένα γκολ για να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Επιπρόσθετα έχει καλή παράδοση στην έδρα της αντιπάλου της.

462. ΝΟΡΙΤΣ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. Χ2 3.50-5.00 (Δ.Ε. 2.06)
Δύο οι λόγοι για την πιθανή έκπληξη σε αυτή την αναμέτρηση. Ο πρώτος είναι η εξαιρετική παράδοση που έχουν οι φιλοξενούμενοι στην έδρα των “καναρινιών” σε συνδυασμό με την πολύ καλή εικόνα που έχουν δείξει φέτος στους εκτός των τειχών αγώνες τους. Ο έτερος είναι η επιρρεπής στις γκέλες γηπεδούχος ειδικά μπροστά στο κοινό της όπως η ήττα από τη Γουίγκαν πριν από έναν μήνα. Η Νόριτς έδειξε σημάδια κόπωσης στην δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην αποδεκατισμένη Μπράιτον από την άλλη η Σέφιλντ δεν χαρίζεται σε κανέναν μολονότι οι απαιτήσεις της φτάνουν απλά σε ένα καλό πλασάρισμα και τίποτα παραπάνω. Θυμίζω ότι στις 21 Μαρτίου νίκησε εκτός τη Ρόδεραμ που προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό με 3-2.

425. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. 2 1.50
Σοβάρεψε η κατάσταση για τους πρωταθλητές οι οποίοι θα δώσουν μάχη για τη δεύτερη θέση της κατάταξης στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην προκειμένη περίπτωση η Σίτι είναι αυτή που έχει την ανάγκη των βαθμών και το κίνητρο και αυτό λογικά θα δώσει το διπλό. Καλή η Πάλας ειδικά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Αλαν Πάρντιου ωστόσο δεν έχει την ανάγκη να πολεμήσει για τη νίκη κόντρα στο θηρίο. Επιπρόσθετα το “Σέλχαρστ Παρκ” δεν είναι αυτό που λέμε καυτή έδρα καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν έως τώρα μόλις τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Διπλό και εναλλακτικά το όβερ του 1.55.

Σχετικά άρθρα