Πρωκτικό σεξ: Γιατί κάποιοι άνδρες το ζητούν;  thumbnail

Λουκία, 34 ετών

Γεια θέλω την γνώμη σας σε κάτι που συμβαίνει σε πολλές σχέσεις και αρέσει πιο πολύ στους άντρες Μιλάω για το sex το πρωκτικό Προσωπικά εμένα ποτέ δεν μου άρεσε αυτό και δεν το επιτρέπω εύκολα Μόνο αν είμαι σε σχέση και υπάρχει αμοιβαία αγάπη και πάλι πολύ σπάνιαυπάρχουν άντρες που το θεωρούν νορμάλ και κάνουν τα πάντα ώστε να το καταφέρουν Τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση

Πρωκτικό σεξ: Γιατί κάποιοι άνδρες το ζητούν;

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Γεια θέλω την γνώμη σας σε κάτι που συμβαίνει σε πολλές σχέσεις και αρέσει πιο πολύ στους άντρες Μιλάω για το sex το πρωκτικό Προσωπικά εμένα ποτέ δεν μου άρεσε αυτό και δεν το επιτρέπω εύκολα Μόνο αν είμαι σε σχέση και υπάρχει αμοιβαία αγάπη και πάλι πολύ σπάνιαυπάρχουν άντρες που το θεωρούν νορμάλ και κάνουν τα πάντα ώστε να το καταφέρουν Τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση Μίλησα είπα πως δεν μου αρέσειμε ενοχλεί ακόμα και πόνος αλλά και πάλι δεν πολύ νοιάζεται και νομίζω πολλοί είναι έτσι δυστυχώς Ή φύση αλλιώς μας έπλασε και επίσης διάβασα τις επιπτώσεις κάνοντας sex στο σημείο αυτό και δεν είναι αστεία Πως μπορώ να τον σταματήσω να το θέλει τόσο πολύ αφού βρήκε σαν δικαιολογία τα πολλά υγρά που τελευταία έχω δεν μπορώ να πάω σε γιατρό Του το ξεκαθάρισα με σοβαρό τρόπο Το θέμα είναι την επόμενες φορές πως θα τον αποτρέψω και γενικά πως να αποτρέψεις τον άντρα να μην σε πειράξει στο σημείο αυτό Ευχαριστώ.


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος- ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός. 


 

Μοιάζει να φοβάστε αρκετά αυτού του είδους την ερωτική κατάσταση και ταυτόχρονα να νιώθετε μια σχετική αδυναμία να θέσετε το "όχι" σας με ένα τρόπο που να γίνει σεβαστός. Έτσι αναγκάζεστε να κάνετε επικλήσεις στη φύση και το πως μας έφτιαξε, θεωρίες για τους άνδρες και το πόσο αναίσθητοι είναι και άλλα τέτοια που σας βοηθούν ίσως πρόσκαιρα να μετριάζετε το άγχος αλλά δεν είμαι σίγουρος σε ποιο βαθμό. Διότι το θέμα σας μοιάζει να είναι αρκετά συγκεκριμένο: Πως να γίνει σεβαστό το "όχι" σας χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό για τη σχέση σας. Προσωπικά σας προτείνω να ξεκαθαρίσετε στο φίλο σας, ανεξάρτητα από θεωρίες και φύση, πως εσάς προσωπικά ο πόνος δεν σας ευχαριστεί, πως δεν νιώθετε άνετα και πως αυτό είναι αρκετό για να μη θέλετε. Εν τέλει γνωρίζετε καλά πως το σεξ είναι μια διαδικασία στην οποία "όλα επιτρέπονται" από τη στιγμή που οδηγούν σε μια αμοιβαία ευχαρίστηση. Εσείς μοιάζει λοιπόν να μην ευχαριστιέστε μ'αυτό τον τρόπο. Κι αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο. Αλλά χρειάζεται να γίνει και προσωπικό επίσης. Μη φοβάστε να πάρετε προσωπική θέση. Είναι ίσως απογοητευτικό για το σύντροφο αλλά η ειλικρίνεια είναι πολύ καλός τρόπος να απολαμβάνετε πλήρως το σεξ.
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X