Ο θαυμαστής που έκανε την Καιλή να τρομάξει! Τι συνέβη thumbnail

Ο θαυμαστής που έκανε την Καιλή να τρομάξει! Τι συνέβη

Στην αρχή την ακολουθούσε σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις στις οποίες παρευρισκόταν, φροντίζοντας πάντα να βρίσκει τρόπο να της μιλάει. Εκείνη λάμβανε καθημερινά μηνύματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έφτασε να την ακολουθήσει ακόμη και στο εξωτερικό, γεγονός που την οδήγησε τελικά στις αίθουσες των δικαστηρίων.


Ο λόγος για τον επίμονο θαυμαστή όχι κάποιας σταρ του εξωτερικού ή μιας Ελληνίδας τραγουδίστριας ή ηθοποιού, αλλά της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή. Το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Ν. έχει γίνει η σκιά της όμορφης Θεσσαλονικιάς πολιτικού, κάτι που την έχει αναγκάσει να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, μετά και την εμφάνισή του στις Βρυξέλλες.


Την περασμένη Παρασκευή η Εύα Καϊλή ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα μέσω του συνηγόρου της, προκειμένου να σταματήσει να την ενοχλεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που έχει γίνει σκιά της και της έχει προκαλέσει φόβο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάστηκαν οι άνδρες της ασφάλειάς της να τη φυγαδεύσουν.


Στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό της, ενώ η συζήτηση έγινε ερήμην του θαυμαστή, καθώς δεν μπόρεσαν να τον βρουν για να του επιδώσουν την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. «Ξέρετε, καθημερινά της μιλούν άνθρωποι στον δρόμο και στις εκδηλώσεις όπου πηγαίνει. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή και, λόγω φυσικά του ότι είναι πολιτικός, συζητάει συνεχώς με τον κόσμο. Ομως, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να κάνει συζήτηση με την κυρία Καϊλή», ανέφερε στο δικαστήριο ο Π.Π., αστυνομικός της ασφάλειάς της. Στη συνέχεια περιέγραψε τις συνεχείς οχλήσεις που δέχεται η 36χρονη πολιτικός, μέσω τόσο μηνυμάτων όσο και της παρουσίας του ακολούθου της σε πολλές εκδηλώσεις.


«ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ»


«Ο άνθρωπος είναι παντού. Οπου και να πάμε τον βρίσκουμε εκεί. Εχουν γίνει αρκετά περιστατικά αυτό το διάστημα. Εχουμε αναγκαστεί ακόμη και να τη φυγαδεύσουμε. Αρχικά να σας πω ότι την ενοχλεί μέσω μηνυμάτων. Περίεργων μηνυμάτων, που την έχουν τρομοκρατήσει. Της στέλνει και αισχρά e-mails. Την ενημερώνει για όλα. Μία φορά της έστειλε, για παράδειγμα, και ένα άρθρο για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο», είπε ο αστυνομικός και άρχισε να παραθέτει τα περιστατικά.


«Θυμάμαι μια παρουσίαση σε ένα βιβλιοπωλείο όπου την είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα. Την πλησίαζε και της μιλούσε συνεχώς. Σχεδόν δεν την άφηνε να φύγει. Ενα άλλο περιστατικό συνέβη στις 20 Ιανουαρίου, σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο, όπου είχε βρεθεί και ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ηταν αντιδραστικός στον έλεγχο των αστυνομικών και, επειδή η κ. Καϊλή φοβήθηκε, αναγκαστήκαμε να τη φυγαδεύσουμε από το υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου», συνέχισε ο Π.Π. Ομως, ο φανατικός ακόλουθος της Εύας Καϊλή δεν έμεινε μόνο στην Ελλάδα, αλλά την αναζήτησε ακόμη και στις Βρυξέλλες. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τη νεαρή πολιτικό, που βρήκε τα στοιχεία του και κατέθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα. «Ο άνθρωπος έφτασε μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για να τη βρει.


Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι εκεί έπρεπε αναγκαστικά να δώσει τα στοιχεία του, για να καταφέρει να μπει, οπότε με αυτό τον τρόπο έφτασαν και στα χέρια μας και τον βρήκαμε. Φυσικά, όταν μάθαμε ότι την έψαχνε, αναγκάστηκε να φύγει και από εκεί με αστυνομικούς», εξήγησε ο Π.Π., ο οποίος έκανε λόγο και για την ανησυχία της πρώην εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ: «Αυτή η ιστορία κάνει κακό στην ψυχολογία της και γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. Πηγαίνει να πιει έναν καφέ και είμαστε όλοι σε εγρήγορση, μήπως εμφανιστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Η κυρία Καϊλή ζήτησε και παραπάνω ασφάλεια εξαιτίας της κατάστασης».


parapolitika

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X