Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου 2015 - Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου 2015 – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Η Έκλειψη Σελήνης κλόνισε στο πέρασμά της σχέσεις και συναισθήματα, δοκίμασε τις αντοχές και αποκάλυψε τι είναι αληθινό, τι αξίζει να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω… Το Πάσχα καταφθάνει, με τη διάθεση και τη σκέψη να ακολουθεί τους γρήγορους παρορμητικούς ρυθμούς, αλλά με περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, διέξοδο, έρωτα και χαρά! Αυτό που έχουμε να κάνουμε λοιπόν, είναι να αξιοποιήσουμε εποικοδομητικά την Μεγάλη Εβδομάδα, κάνοντας τον εσωτερικό μας απολογισμό, αναγνωρίζοντας λάθη, ζητώντας συγχώρεση και ακολουθώντας μία νέα πορεία… Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος μας όμως την εβδομάδα 6-12 Απριλίου 2015; Ποιες θα είναι οι αστρολογικές όψεις των πλανητών και με ποιο τρόπο θα μας επηρεάσουν;

Το τρίγωνο Ερμή-Δία και η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού φέρνουν εντυπωσιακές εκπλήξεις!


Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή από τον Κριό να βρίσκεται στην αρμονική όψη τριγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα, αλλά και τον Ήλιο από Κριό να βρίσκεται σε σύνοδο ακριβείας με τον Ουρανό! Η Μεγάλη Δευτέρα λοιπόν είναι μία μέρα που θα φέρει τύχη, ευκαιρία, χαρά και ανοίγματα στις επικοινωνίες, στις συναντήσεις, στα μηνύματα των ζωδίων της Φωτιάς(ΚριοίΛέοντεςΤοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι), που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους! Προτάσεις, εκπλήξεις, γέλιο, χαρά και αισιοδοξία, θα χαρίσουν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα αυτή την ημέρα, ενώ θα υπάρξει και η προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα. Αυτή την ημέρα πολλοί θα σκεφτούν πως τα καλύτερα έρχονται, την στιγμή που έχεις χάσει κάθε ελπίδα!

Ο Ερμής από τον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Έρχονται καβγαδάκια ενόψει Πάσχα!


Η πιο δύσκολη και επικίνδυνη ημέρα της εβδομάδας είναι η Μεγάλη Τετάρτη, η οποία και θα δημιουργήσει ξαφνικές αιτίες κόντρας και έντασης! ΟΕρμής από τον Κριό δημιουργεί τις συνθήκες για να γίνονται οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις μας, σε πολύ γρήγορους αλλά και εγωκεντρικούς ρυθμούς. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει αστραπιαία μηνύματα που θα δυσαρεστήσουν γιατί την ίδια ημέρα αυτοί οι πλανήτες θα βρίσκονται σε κόντρα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Αν είσαι Κριός,ΚαρκίνοςΖυγόςΑιγόκερως και έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σου, μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά όταν κουβεντιάζεις με αγαπημένα πρόσωπα, συγκράτησε τα νεύρα σου, μην ξεσπάς στην οδήγηση και θυμήσου ότι κάποια λόγια σου, μπορούν αυτή την ημέρα να σε φέρουν αντιμέτωπο με μπελάδες.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή και έρχονται αστραπιαίες αποφάσεις για μετακινήσεις και επικοινωνίες…


Οι μέρες μας αρχίζουν να γίνονται πιο κοινωνικές και ευχάριστες από την Μεγάλη Παρασκευή, που ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Κριό θα συναντηθούν για να μας δώσουν την ώθηση, να φύγουμε μακριά, να βρεθούμε στη φύση και να κάνουμε μία νέα αρχή, μακριά από τα προβλήματα! Πολλά θα κανονιστούν, που δεν είναι για την ώρα στο πρόγραμμα, αρκετές θα είναι οι προτάσεις που θα μας ενθουσιάσουν, ενώ οι νέες γνωριμίες, έρχονται τώρα με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο για να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή είναι μία ρόδα που γυρίζει διαρκώς… Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την όψη, είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (ΚριόςΛέωνΤοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι) που γεννήθηκαν στο τέλος του β’ δεκαημέρου!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους και ο έρωτας γίνεται… παιχνίδι!


Το Μεγάλο Σάββατο, η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο του Ταύρου και εισέρχεται στον αέρινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού τον Δίδυμο! Ο έρωτας αρχίζει να θυμίζει τώρα παιχνίδι, ανεμελιά, αλλά και λίγο καλοκαιράκι, που όλα γίνονται πιο επιπόλαια και ξεκινούν από μία απλή κουβέντα, που στην συνέχεια γίνεται πολύ ενδιαφέρον εγκεφαλικό παιχνίδι, που σε ανεβάζει! Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για να προκύψουν νέες γνωριμίες και μεγαλύτερη κινητικότητα στον τομέα των αισθηματικών! Ωστόσο, η θέση της Αφροδίτης από τους Διδύμους δεν ενδείκνυται για την δημιουργία μόνιμων, σταθερών σχέσεων! Τα ζώδια που θα δεχθούν εύνοια σε φλερτ και γνωριμίες είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί,ΛέοντεςΤοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι)!

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!


Την Κυριακή του Πάσχα υπάρχουν οι προοπτικές να κάνουμε πράξη, κάθε τι που είχαμε ονειρευτεί και σχεδιάσει για αυτή την ημέρα. Ο Άρης από τον Ταύρομας δραστηριοποιεί να βρεθούμε κοντά στην παράδοση, στην οικογένεια, στις ρίζες μας, σε κάθε τι που νιώθουμε ότι μας ανήκει και μας δίνει ασφάλεια και σιγουριά. Μας δημιουργεί την ανάγκη να απολαύσουμε το φαγητό, την διασκέδαση και την καλοπέραση… Έρχεται και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, όπου πραγματοποιεί θετική όψη με τον αισθαντικό Άρη και το συναίσθημα αλλά και ο ρομαντισμός έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο! Τα ζώδια που δέχονται μεγάλη εύνοια την Κυριακή του Πάσχα είναι οι εκπρόσωποι της Γης (ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι) και οι εκπρόσωποι τουΝερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοίΙχθύς) που γεννήθηκαν στο α’ δεκαήμερο!

 

Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για την εβδομάδα 6-12 Απριλίου 2015και ετοιμάσου να περάσεις ένα μελωδικό, ευχάριστο Πάσχα διαβάζοντας τις αισθηματικές σου προβλέψεις για την περίοδο του Πάσχα! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Εξακολουθώ να σε ακολουθώ- Λευτέρης Πανταζής»

«Κάνω πως δεν καταλαβαίνω σ' ό,τι κι αν κάνεις κι ό,τι λες, με την καρδούλα μου πεθαίνω για σένα αμέτρητες φορές κι εξακολουθώ να σ' ακολουθώ κι ας το ξέρω πως θα χαθώ! Κι εξακολουθώ να σ' ακολουθώ, γιατί σε θέλω και σ' αγαπώ»! Ο Ερμής από το ζώδιό σου σε κάνει να πρωταγωνιστείς σε καβγάδες και σε ξαφνικές αποφάσεις, όμως οι θετικές του όψεις με τον Ήλιο και τον Δία σε κάνουν να ακολουθείς αυτό που λατρεύεις και στο τέλος να περνάς καλά! Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, έρχονται ευχάριστα ερωτικά μηνύματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΈχεις δώρο σήμερα!Πάρε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Στείλε ΜΑΡΙΑστο 54529 με μόνο 1,23€/sms και για κάθε sms που στέλνεις θα λαμβάνεις 2 απαντήσεις στο κινητό σου με τις προβλέψεις σου.


ΤΑΥΡΟΣ

«Έλα πάρε μου τη λύπη – Ελένη Τσαλιγοπούλου»

«Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου ‘χεις κόψει τα φτερά, έλα πάρε μου τη λύπη, έλα δώσ’ μου τη χαρά. Είσαι ένα καρδιοχτύπι, μου `χεις κόψει τα φτερά, τα γαρίφαλα σου μέτρα, σ’ αγαπώ όσο κανείς, κάνω την καρδιά μου πέτρα και προσμένω να φανείς»! Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει με τις κλειστές σου και να θέλεις να πάρεις αποφάσεις, που θα σου διώξουν μακριά τη λύπη! Προς το τέλος της εβδομάδας, υπάρχουν ευχάριστα καρδιοχτύπια που σου δίνουν χαρά, αφού το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σου ανοίγει τις πόρτες για να εκπληρώσεις επιθυμίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΈχεις δώρο σήμερα!Πάρε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Στείλε ΜΑΡΙΑστο 54529 με μόνο 1,23€/sms και για κάθε sms που στέλνεις θα λαμβάνεις 2 απαντήσεις στο κινητό σου με τις προβλέψεις σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Είναι ωραία η θάλασσα – Πυξ Λαξ»

«Είναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα κι αν έχεις βρει πολλές στεριές καμία δεν σ' αράζει, δώσ' μου για φιλοδώρημα τραγούδι μέχρι πάντα, είναι ωραία η θάλασσα γιατί με σένα μοιάζει! Άσε με άνθρωπε να κάνω ό,τι αισθάνομαι, βαρέθηκα για πράγματα σωστά να μου μιλάνε. Πες μου μονάχα τι ποτό γεμίζει το ποτήρι σου κι αν θέλεις περισσότερο, εδώ δε σε κερνάμε»! Από αυτή την εβδομάδα θα κάνεις αυτό που αισθάνεσαι, αφού η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σου, για να σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να νιώσεις και πάλι παιδί! Ο έρωτας παίζει τώρα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑΈχεις δώρο σήμερα!Πάρε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Στείλε ΜΑΡΙΑστο 54529 με μόνο 1,23€/sms και για κάθε sms που στέλνεις θα λαμβάνεις 2 απαντήσεις στο κινητό σου με τις προβλέψεις σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ξενύχτησα στην πόρτα σου – Βίκυ Μοσχολιού»

«Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ, εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ, εδώ είναι πλούσιοι και φτωχοί άνθρωποι κι ανθρωπάκια, εδώ είν' ο ήλιος, η βροχή, αγάπες και φαρμάκια! Ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ, εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ»! Οι μέρες αυτές σου προκαλούν συναισθηματική ένταση, θυμάσαι το παρελθόν, ανταλλάσσεις λόγια πικρά, αλλά λύνεις και εκκρεμότητες, βγάζεις από μέσα σου τον πόνο σου… Η Κυριακή του Πάσχα θα σε ανταμείψει για όλα τα δύσκολα που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΈχεις δώρο σήμερα! Πάρε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση! Στείλε ΜΑΡΙΑ στο 54529 με μόνο 1,23€/sms και για κάθε sms που στέλνεις θα λαμβάνεις 2 απαντήσεις στο κινητό σου με τις προβλέψεις σου.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X