«Ακολουθεί το δόγμα Γκέμπελς ο Ολυμπιακός»

Για προσπάθεια αμαύρωσης της εικόνας του ως ανθρώπου κι επιχειρηματία από μερίδα του Τύπου αλλά και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει σε δήλωσή του πως επιχειρείται να καθιερωθεί η εικόνα ενός ανθρώπου υπεράνω του νόμου και συμπληρώνει πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό.
Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Παρατηρώ ότι από μερίδα του Τύπου που πρόσκειται στον ΟΣΦΠ – όπως επίσης και από την ίδια την ΚΑΕ ΟΣΦΠ – γίνεται τεράστια προσπάθεια προκειμένου να αμαυρώσουν την εικόνα μου ως ανθρώπου κι επιχειρηματία, αναφέροντάς με διαρκώς ως «τιμωρημένο» καθώς επίσης και ότι «δεν έχω το δικαίωμα να παραβρίσκομαι στους αγωνιστικούς χώρους»!
Προσπαθούν δηλαδή να «ζωγραφίσουν» αλλά και να καθιερώσουν για εμένα την εικόνα ενός ανθρώπου ο οποίος είναι υπεράνω των νόμων. Ακολουθούν δηλαδή το δόγμα Γκέμπελς το οποίο ανέφερε τα εξής: «Όταν ένα ψέμα λέγεται πολλές φορές τότε γίνεται αλήθεια»!
Επειδή δεν ευσταθούν όσα γράφουν κατά καιρούς τα προαναφερόμενα ΜΜΕ, ενημερώνω ότι ήδη έχω προσφύγει στα νόμιμα μέσα δια της δικαστικής οδού και δηλώνω ότι το ίδιο θα πράξω και για όποιο ΜΜΕ εξακολουθήσει την προσπάθεια συκοφάντησής μου.
Υπενθυμίζω σε όλους ότι από τις 5/12/2014 δεν έχω την παραμικρή παραγοντική σχέση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός».

Σχετικά άρθρα