Με τους κορυφαίους για καλό σκοπό!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τη δράση υποστήριξης του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, “Μια υπογραφή, πολλά χαμόγελα”, στην Αίγλη Ζαππείου την προηγούμενη εβδομάδα.
Αρχικά, η Νόπη Ρωμανίδου,επικεφαλής της εταιρίας μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Ally, η οποία είχε την πρωτοβουλία της ενέργειας αυτής, μίλησε για το project, τονίζοντας: «Η αγάπη μας για τα παιδιά και η ανάγκη για προσφορά,μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη μεγαλοψυχία του αθλητισμού».
Έπειτα ο κύριος Σιαμάς, εκπρόσωπος του οργανισμού “Το Χαμογελο του Παιδιου” δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη. “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στηρίζεται σε τέτοιες πρωτοβουλίες για την επιβίωσή του». Τα λόγια του κύριου Σιαμά συμπλήρωσε ο κύριος Κώτσης Κωνσταντίνος, από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες για τα παιδιά, τα οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι το μέλλον. Στο πάνελ επίσης ήταν ο διευθυντής επικοινωνίας της μπασκετικής ομάδας της ΑΕΚ κύριος Νικολάου, ο αρχηγός της ομάδας κύριος Πολυτάρχου και οι παίκτες Γιώργος Χήνας, Ζήσης Σαρικόπουλος, και Λεωνίδας Κασελάκης.
Η ομάδα του ποδοσφαίρου του Ολυμπιακου: Ο κύριος Καραπαπάς, Διευθυντής επικοινωνίας, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κυρία Μυλωνά και οι παίκτες Τάσος Αυλωνίτης και Λευτέρης Χουτεσιώτης.
Από την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναικού παρευρέθησαν ο κύριος Σωπήλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας και ο παίκτης Σωτήρης Νίνης.
Από την ΑΕΚ ποδοσφαίρου μίλησαν οι εξής: Η υπεύθυνη επικοινωνίας Κυρία Αγγελική Αρκάδη και ο παίκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Τέλος το πάνελ συμπληρώθηκε από τον ΠΑΟΚ, όπου λόγω απόστασης η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμμετείχε με βίντεο με τον παίχτη Γεώργιου Τζαβέλλα. Η μπασκετική ομάδα του Παναθηναικού λόγω του παιχνιδιού της με την ALBA, δεν κατάφερε να παρευρεθεί.
Σωτήρης Νίνης: «Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε πάντα κοντά στο παιδιά».
Ο αρχηγός της μπασκετικής ΑΕΚ υπογράμμισε ότι: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε έστω κάτι μικρό, όπως η υπογραφή μας. Οι αθλητές είναι πάντα δίπλα στα παιδιά».
Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Τάσος Αυλωνίτης, τόνισε πως: «Είναι τιμή που βρισκόμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό. Πάντα στηρίζουμε φιλανθρωπικές ενέργειες. Είναι κάτι που έχουμε κάνει στο παρελθόν, κάνουμε τώρα και θα κάνουμε σίγουρα στο μέλλον ξανά».
Η κυρία Αρκάδη δήλωσε: «Ευχόμαστε η δράση αυτή να πάει πολύ καλά μετά από τη σημερινή συγκέντρωση ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο και να πετύχει γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό αφού αναφέρετε στα παιδιά. Δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα από το να βλέπουμε ένα παιδί ευτυχισμένο».
“Μια υπογραφή, πολλά χαμόγελα” Οι μεγαλύτερες ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Ελλάδας ένωσαν για έναν ιερό σκοπό όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν το μεγαλύτερο χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Αγαπημένοι αθλητές υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, οι οποίες θα διατεθούν προς πώληση μέσα από το eshop της εταιρίας αθλητικού εξοπλισμού, TeamPro, www.teamprostore.gr Το σύνολο των εσόδων θα προσφερθεί στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στηρίζοντας τον καθημερινό αγώνα που δίνουν χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειες τους, ενισχύοντας το έργο του ιδρύματος. Οι ομάδες ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων, δηλαδή οι ΑΕΚ, Παναθηναικός, ΠΑΟΚ, η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ και ο Ολυμπιακός FC χορήγησαν τις συλλεκτικές μπάλες, οι οποίες έχουν υπογραφές των καταξιωμένων αθλητών τους.

Σχετικά άρθρα