Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Οι δικές σου σφοδρές επιθυμίες αλλά και το έντονο ερωτικό στοιχείο που πλανάται στην ατμόσφαιρα θα σε κάνουν να χάσεις το μυαλό σου σήμερα αφού σε έχει κυριεύσει σχεδόν ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και θέλεις να γίνει δικό σου με κάθε κόστος. Οι πιθανότητες επίσης να ελκύσεις ένα μυστηριώδες και αρκετά γοητευτικό άτομο είναι πολύ μεγάλες.
Σε σχέση: Έντονο θα είναι το πάθος στη σχέση σου αλλά επειδή η υπερβολή συνήθως φέρνει και άλλες καταστάσεις, φρόντισε να εξαντληθεί στον σεξουαλικό τομέα κι όχι σε ζήλιες και καυγάδες.


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Η τάση σου να βρεις ένα άτομο που θα είναι απόλυτα αφοσιωμένο και τελείως δικό σου ενισχύεται με τη Σελήνη που για μια ακόμα ημέρα θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και ενδέχεται να έχεις τις ευκαιρίες για να το βρεις, αφού ο προσωπικός σου μαγνητισμός είναι αρκετά έντονος και ελκύεις αρκετά βλέμματα.
Σε σχέση: Σήμερα ενδεχομένως να ξεθαφτεί μια κατάσταση από το παρελθόν που θα σε αναστατώσει ή ένα πρόβλημα που πίστευες ότι είχε λυθεί αλλά δε θα επηρεάσει την ερωτική σου διάθεση και το βράδυ θα ζήσεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα με την κάπως βαριά ατμόσφαιρα γύρω σου αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Στον εργασιακό χώρο σου υπάρχει μια καχυποψία από την πλευρά σου για όσα συμβαίνουν ενώ στα ερωτικά έχει φωλιάσει η αμφιβολία στην ψυχή σου και δεν ξέρεις αν κάποια πράγματα που αφορούν στο άτομο που σε ενδιαφέρει ισχύουν ή όχι και θέλεις να τα ψάξεις.
Σε σχέση: Είναι η μέρα όπου τα μυστικά κυριαρχούν και ίσως αναγκαστείς να κρύψεις κάποια πράγματα από το έτερο ήμισυ για να μην του προκαλέσεις αναστάτωση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Η συναισθηματική ένταση κυριαρχεί σήμερα και σε πιέζει αρκετά οπότε είναι πολύ πιθανό να ρισκάρεις και να εκφράσεις πως νιώθεις σε ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ. Επίσης δεν αποκλείεται ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον να είναι ερωτευμένο μαζί σου εδώ και καιρό και να το μάθεις αυτές τις μέρες γι' αυτό καλό θα ήταν να χειριστείς το θέμα με προσοχή και διακριτικότητα.
Σε σχέση: Ίσως συναντήσετε με το ταίρι σου ένα φιλικό σας πρόσωπο όπου υπάρχει περίπτωση η κουβέντα σας να βγάλει στην επιφάνεια και αρκετές εξομολογήσεις που θα σε επηρεάσουν.


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δειλιάσεις, πάνω που έχεις πιάσει το σωστό ρυθμό, απλά σήμερα θα πρέπει να κόψεις λίγο ταχύτητα, να λειτουργήσεις περισσότερο με το ένστικτό σου και να ερευνήσεις καλά την όποια ερωτική κατάσταση πριν εμπλακείς γιατί μετά δε θα είναι εύκολο να ξεμπερδέψεις γιατί δεν ξέρεις τι θα σου αποκαλυφθεί στην πορεία, οπότε καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος.
Σε σχέση: Άκου το σύντροφό σου και μη βιαστείς να απαντήσεις θετικά σε μια επαγγελματική πρόταση που ίσως σου γίνει. Χρησιμοποίησε ως δικαιολογία τις μέρες αυτές για να κερδίσεις χρόνο και να την ερευνήσεις καλύτερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Μιας και είσαι συνηθισμένος/η και χωρίς ντε και καλά να υπάρχει προφανής αιτία να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα, δεν είναι απίθανο σήμερα που το 'χει και η μέρα να αρχίσεις να εξετάζεις με προσοχή λόγια και συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει, μόνο και μόνο για να σου φύγει η ιδέα ότι κάτι άλλο υπάρχει πέρα από αυτό που φαίνεται.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην πιαστείς από μια λέξη του συντρόφου σου και να αρχίσεις να κάνεις σενάρια ή να σου μπαίνουν ιδέες γιατί είναι πολύ πιθανό να μην ισχύει τίποτα από αυτά.


ΖΥΓΟΣ


Ελεύθερος/η: Σήμερα η μέρα επιφυλάσσει αρκετές συγκινήσεις και συναισθήματα που αν παίξεις σωστά το παιχνίδι της πρόκλησης και της γοητείας ίσως η βραδιά σου αποκτήσει έντονο ερωτικό χρώμα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κρατάς και μια επιφύλαξη και να μην παρασύρεσαι από πάθη και ανάγκες, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η γιατί θα σε βγάλουν σε μονοπάτια που δεν θα είναι εύκολο να περπατήσεις.
Σε σχέση: Ίσως νιώσεις να σε κυριεύει μια ζήλεια ή τάση ελέγχου του συντρόφου σου αλλά το πιο πιθανό είναι να μην τα εκδηλώσεις αντίθετα, να βράζουν μέσα σου και να επηρεάζουν τη διάθεσή σου.Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/72435-erotiko-oroskopio-7-4#ixzz3WcVvANHN

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X