Το ζώδιο που σιχαίνεται τα ερωτικά καβγαδάκια και δεν τσακώνεται

Ο Ζυγός δεν καβγαδίζει, δεν του αρέσουν οι τσακωμοί σε μια σχέση και ποτέ δεν είναι αυτός που θα ξεκινήσει πρώτα τον «χορό».

Θα προσπαθήσει όσο μπορεί να αποφύγει τον καβγά, δεν θα συμμετέχει στις φωνές, με λίγα λόγια θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και υποχωρήσει! Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν είναι σε μια σχέση δεν θα τύχουν οι καβγάδες.

Όμως όταν προκύψει να τσακωθεί με το ταίρι του, θα το πάρει τόσο πολύ βαριά, που θα κάνει σαν να έχει έρθει η συντέλεια. Όσο και να σε έχει προκαλέσει για καβγά ο Ζυγός, θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν μπορεί τις φωνές και ότι μπλοκάρει όταν του ρίχνουν ευθύνες.

Συγκρατήσου!

Για τον λόγο αυτό διατήρησε την ψυχραιμία σου και πήγαινέ τον με το μαλακό, για να τον φέρεις στα νερά σου! Αν από την άλλη, περιμένεις που και που να γίνεται κάποιο ερωτικό καβγαδάκι, έτσι για να ανάψουν τα αίματα, τότε ατύχησες, γιατί με τον διπλωματικό του χαρακτήρα και την ευγένειά του κρατά πάντα τις ισορροπίες.

Αρκετές στιγμές μπορεί να «πιάσεις» τον εαυτό σου να τσακώνεσαι μόνος σου, να μην δέχεσαι κανέναν αντίλογο και αυτό να σε εξωθεί ακόμη περισσότερο. Συγκρατήσου όμως, γιατί το ποτήρι μπορεί να ξεχειλίσει αν του μιλήσεις άσχημα, τον βρίσεις ή χρησιμοποιήσεις αγενείς εκφράσεις.

Πηγή: www.myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αιγόκερως: Τα χαρακτηριστικά που… εξοντώνουν μια σχέση

Τα πιο εκνευριστικά… κουσούρια του Καρκίνου: Υπομονή και κατανόηση!

Μήπως φταίει το ζώδιό σου για το ότι είσαι ανώριμος;

Σχετικά άρθρα