Τι ζώδιο είναι ο σύντροφός σου και πώς θα κρατήσεις τη σχέση; thumbnail

Τι ζώδιο είναι ο σύντροφός σου και πώς θα κρατήσεις τη σχέση;

Τι θέλει κάθε ζώδιο στη σχέση και πώς θα τον κρατήσεις; Πώς θα ξεπεράσεις την κρίση στη σχέση ή το γάμο;


Σχέσεις: το πιο πονεμένο κομμάτι όλων μας. Ένα κομμάτι της ζωής μας που με την πάροδο του χρόνου, αργά και σταδιακά απελευθερώνεται ζητώντας όλο και πιο απλούς τρόπους έκφρασης.

Οι σημαντικότερες σχέσεις μας είναι ίσως προκαθορισμένες από το πεπρωμένο μας. Με το πρώτο πέρασμα του Κρόνου από το γενέθλιο Κρόνο μας (σε ηλικία 28-30) παίρνουμε το πρώτο μήνυμα και σιγά-σιγά αρχίζουμε να παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας. Όλα κάνουν ένα κύκλο και λήγουν σαν συμβόλαια. Στα 20 χρόνια, ο γάμος πεθαίνει, λένε οι ειδικοί. Κρίσεις περνάμε στα 3, 7 και 11 χρόνια, λέει το πεπρωμένο. Αν λοιπόν η σχέση μας είναι το άλλο μας μισό, θα βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε την κρίση. Διαφορετικά, περιμένουμε στη στάση για το επόμενο τρένο.


Πως περνάνε τα ζώδια την κρίση σχέσης και με ποιο τρόπο μπορείς να τον κρατήσεις αν πράγματι τον αγαπάς;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι παρορμητικό ζώδιο και δυστυχώς δεν έχει την υπομονή να διαχειριστεί θέματα που προκύπτουν, παίρνει γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις. Δεν θα περιμένει την πρώτη κρίση στα 3 χρόνια, μπορεί να φύγει και από τον πρώτο χρόνο. Πρέπει να μάθει να δίνει ευκαιρίες γιατί κατά βάθος δεν θέλει να μείνει χωρίς σύντροφο. Πρέπει να παίρνει το χρόνο του να βλέπει τις καταστάσεις και με μια δεύτερη ματιά. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχει στο πλευρό του τον κατάλληλο άνθρωπο.


Αν ο σύντροφός σου είναι Κριός: Άστον να σε κυνηγήσει και μην φανείς τουλάχιστον στην αρχή εύκολη. Να είσαι ευγενική, χαρούμενη, υποχωρητική, να σε θαυμάζουν οι φίλοι του για την εμφάνιση και τα ταλέντα σου. Δίνει μεγάλη σημασία στο σεξ και στη χημεία. Δείξ'του πόσο σου αρέσει, κάν'του φιλοφρονήσεις και θα είναι πάντα στο πλευρό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολα φεύγει ο Ταύρος από μια σχέση ακόμα και αν του έχει τελειώσει. Δεν παραδέχεται εύκολα την κρίση, δεν παίρνει την πρωτοβουλία να φύγει είτε γιατί δεν θέλει να χαλάσει τη βολή του είτε γιατί δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Μπορεί να δείχνει αποστασιοποιημένος, ανύπαρκτος, απαξιωτικός αλλά θα μείνει εκεί, στο ίδιο σπίτι με το ταίρι του.


Αν ο σύντροφός σου είναι Ταύρος: Βγάλε τον αισθησιασμό σου, δείξε σταθερότητα, δείξε πόσο αγαπάς την ομορφιά, την απόλαυση, την τέχνη, ότι ξέρεις να τον κάνεις να περνάει ωραία. Να είσαι ανοιχτή και εκδηλωτική στην αγάπη. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί του, να σέβεσαι αυτόν και την οικογένεια, να μην αντιδράς σε μια ήρεμη, αρμονικά χτισμένη ζωή. Βέβαια, θα πρέπει να του δείξεις πως ξέρεις να υπολογίζεις και το χρήμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμος και κρίση είναι αδερφάκια από την πρώτη μέρα της σχέσης. Θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του και εκείνος πότε δείχνει το καλό και πότε το κακό του πρόσωπο. Έτσι λοιπόν η σχέση μαζί του περνά και ευχάριστα και ενδιαφέροντα διαλείμματα. Δεν διαχειρίζεται εύκολα τις κρίσεις, το βάρος πέφτει στο σύντροφό του και είναι στο χέρι του άλλου η απόφαση που θα παρθεί. Το σίγουρο είναι ότι μαζί του δεν θα πλήξεις.


Αν ο σύντροφός σου είναι Δίδυμος: Θα πρέπει να είσαι κοινωνική, ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, διανοητική, επικοινωνιακή, να βγαίνεις έξω με τις παρέες του, να είσαι έτοιμη για όλα, για αλλαγές-ανατροπές σχεδίων. Να είσαι έξυπνη, περίεργη, να παίζεις με το μυαλό του για να τον κρατάς πάντα σε εγρήγορση. Να έχεις χόμπι, στόχους, ανεξαρτησία, να ξέρεις τα πάντα για να τον έχεις και πάντα στο πλευρό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι κρίση να περάσεις με τον Καρκίνο; Αφού γκρινιάζει συνεχώς και λύνει τα θέματά του επιτόπου!! Είναι χειριστικός, προσφέρει στο ταίρι του ηθική στήριξη, πέφτει πάνω στα προβλήματα του άλλου και τα αντιμετωπίζει μαζί του. Αν όμως περάσει κρίση, δύσκολα φεύγει από τη σχέση, σχεδόν ποτέ, επιμένει, υπομένει, μέχρι να ξεπεραστεί το θέμα, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά και κοινά οικονομικά ή περιουσιακά.


Αν ο σύντροφός σου είναι Καρκίνος: Δείξ' του πως αγαπάς την οικογένεια και τα παιδιά. Δώστου συναίσθημα και στήριξη, να είσαι ειλικρινής και τίμια για να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά. Άκου τα προβλήματά του, λάβε υπόψιν τα θέλω του και κάποιες προσωπικές του στιγμές. Αγκάλιασέ τον, γίνε λίγο ρομαντική, πες του πόσο τον εκτιμάς και θα τον έχεις για πάντα στο πλευρό σου.


- See more at: http://www.missbloom.gr/astrologia/astrika-tips/20900/articles/ti-zodio-einai-o-syntrofos-soy-kai-pos-th/article.aspx#sthash.8EQmmp2U.dpuf

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X