Νέο συμβόλαιο και Αναστασίου: Στόχος να ανέβουμε επίπεδο

Ο Γιάννης Αναστασίου υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018. Η συμφωνία είχε επέλθει από την περασμένη εβδομάδα και απέμεναν μόνο οι υπογραφές για την τυπική ολοκλήρωση μιας συμφωνίας που θα δώσει τη δυνατότητα στον έλληνα τεχνικό, εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του, να γίνει ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου από καταβολής Α’ Εθνικής.

Ο 42χρονος κόουτς βρέθηκε από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι μαζί με τους συνεργάτες του Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος και υπέγραψαν τα νέα συμβόλαιά τους

«Είμαι χαρούμενος για τη συνέχεια της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η φιλοσοφία μας, αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια και ο στόχος πλέον είναι να ανέβουμε επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι! Όχι πολλά λόγια, μόνο δουλειά τώρα…», δήλωσε ο Αναστασίου μετά τις υπογραφές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νέο συμβόλαιο του Αναστασίου οι απολαβές θα είναι αυξημένες κατά 70% συγκριτικά με το προηγούμενο το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2016.

Σχετικά άρθρα