Φιλική νίκη του Ρεθύμνου στην Ελευσίνα

Το Ρέθυμνο νίκησε με 85-75 τον Πανελευσινιακό στον πρώτο φιλικό αγώνα που έδωσε στην Αθήνα στο πλαίσιο της παραμονής του στην πρωτεύουσα έως μεθαύριο Μεγάλη Πέμπτη (9/4).

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα και έμεινε ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του και ιδιαίτερα από την παρουσία του νέου Αμερικανού του Ρεθύμνου Ντάμιαν Χόλις: ««Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα για μας. Προερχόμαστε από μία πολύ δυνατή προπόνηση χθες, αλλά και το ταξίδι το σημερινό.  Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα είχε διάθεση, έτρεξε, βάλαμε 85 πόντους, ενώ χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια. Μας δόθηκε η ευκαιρία και μοιράσαμε τον χρόνο για να παίξουν όλα τα παιδιά. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή. Ο Χόλις ήταν καλός και δείχνει να προσαρμόζεται σιγά-σιγά. Αυτό που ζητάμε νομίζω ότι το πετυχαίνουμε. Δηλαδή να διατηρηθεί η ομάδα σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα από τα φιλικά».

Αύριο Μεγάλη Τετάρτη (8/4) η κρητική ομάδα θα προπονηθεί στο κλειστό της Γλυφάδας, ενώ την Μ. Πέμπτη (15:00) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΝΚ Δημουλάς στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό τεστ.

Σχετικά άρθρα