Επίθεση για τελικό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με σεβασμό και δίχως ρίσκα τον σημερινό πρώτο ημιτελικό με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (19.00, OTESPORTS 1, pamesports.gr).
Οι ερυθρόλευκοι που προέρχονται από την ήττα στα Γιάννενα βρίσκονται σε απόλυτη προσήλωση για το σημερινό παιχνίδι, ώστε να εξασφαλίσουν με νίκη την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και να κάνουν τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη στο τέλος του μηνός.
Επιθετικότητα και πίεση από την αρχή στον αντίπαλο το σύνθημα του Περέιρα που ετοιμάζει τις βασικές λύσεις του και γι΄αυτό το ματς, έχοντας και πάλι σημαντικές απουσίες. Οι Μήτρογλου, Ομάρ, Μανιάτης, Ντουρμάζ είναι τραυματίες, ο Αφελάι παραμένει με άδεια στην Ολλανδία, ενώ δεν θα παίξουν σήμερα και οι Κασάμι, Μέγιερι.
Υποψήφιοι για 11άδα είναι όσοι έπαιξαν στα Γιάννενα, μαζί με τους Μπενίτες και Φουστέρ που μπορεί να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Για τον Παραγουανό θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα ξεκινήσει αυτή τη φορά, μπορεί και σε δίδυμο με τον Χάρα. Ο Περέιρα δεν έδειξε τις προθέσεις του για την 11άδα στο Ρέντη, αλλά δεν θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές.
Στη διάθεση του Πορτογάλου είναι οι Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Μποτία, Βούρος, Μπουχαλάκης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Ντομίνγκεζ, Σαλίνο, Χάρα.

Σχετικά άρθρα