Πίστη Ιβάν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η απογοήτευση των οπαδών του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας και την απώλεια των φετινών στόχων αποτυπώνεται στις άδειες εξέδρες της Τούμπας. Πλέον, οι φίλοι του “Δικεφάλου του Βορρά” έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για δημιουργία ομάδας που θα μπορέσει να κατακτήσει τίτλο τη νέα σεζόν στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει βάλει περίπου 42 εκατομμύρια και σκοπεύει να διαθέσει άλλα 15 εκ.

Πάντως, ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ δεν πιστεύει πως οι οπαδοί της ομάδας του έχουν γυρίσει την πλάτη και θεωρεί πως θα επιστρέψουν ξανά στο γήπεδο όταν ο στόχος της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League μέσω των play offs της Super League θα έρθει πιο κοντά με νίκες.

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκες. Αυτές είναι πάνω από πρόσωπα. Όταν η ομάδα θα αρχίσει να κερδίζει ξανά και υπάρχει ζωντανός ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος θα είναι και πάλι στην θέση του», είπε χαρακτηριστικά ο Σαββίδης σε συζήτηση που είχε στη Θεσσαλονίκη με στενούς συνεργάτες του.

Σχετικά άρθρα