Charity Idols με… Στιλ

Σε online δημοπρασία βγαίνει μια γνήσια φανέλα του γκολκίπερ του Παναθηναϊκού Λουκ Στιλ για φιλανθρωπικό σκοπό. Η «πράσινη» ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Charity Idols (Σύλλογος Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Σωματείων) δίνουν την ευκαιρία στους φίλους του «τριφυλλιού» να αποκτήσουν τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας με την υπογραφή του, μέσω της οnline δημοπρασίας στο www.charityidols.gr.

Η φανέλα που δημοπρατείται είναι η αυθεντική γαλάζια και εκτός από τη χειρόγραφη υπογραφή του παίκτη, συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας και δεν διατίθεται πουθενά στο εμπόριο, ούτε στα επίσημα καταστήματα του Παναθηναϊκού.

Μέρος των εσόδων της δημοπρασίας προορίζονται για την ενίσχυση του Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑ, ο οποίος αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα πρότυπο κέντρο προστασίας και αποκατάστασης, που με εξειδικευμένο προσωπικό, περιθάλπει βρέφη, νήπια και παιδιά ως 5 ετών, τα οποία έχουν υποστεί παραμέληση ή κακοποίηση.

Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 ευρώ και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η πρωτοβουλία αυτή είναι στο πνεύμα της διαχρονικής κοινωνικής δράσης του Παναθηναϊκού για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Ειδικότερα, για τόσο μικρής ηλικίας παιδιά η ευαισθησία όλων των φιλάθλων μας και όλων των συμπολιτών μας ενστικτωδώς πολλαπλασιάζεται».

Σχετικά άρθρα