350 αθλητές στο 13ο τουρνουά Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΟ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 13ο τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού που διεξήχθη στην Κατερίνη και διήρκεσε από την Κυριακή 5 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 8 Απριλίου.
Στη διοργάνωση πήραν μέρος 12 σχολές και συνολικά 350 αθλητές, ηλικίας από 8 ως και 15 ετών, από το δίκτυο του Παναθηναϊκού σε όλη την Ελλάδα.
Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης, ο οποίος απένειμε τα τιμητικά βραβεία, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν οι σκάουτερ της «πράσινης» Ακαδημίας Ανδρέας Λαγωνικάκης, Νίκος Πατσιαβούρας, Μάρκος Τσομπανόπουλος και Γιώργος Καφές.
Τη γενική επίβλεψη στον τουρνουά είχε ο Πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Γιώργος Καπουράνης, ενώ παράλληλα, υπήρξε διάλεξη του εργοφυσιολόγου του Τριφυλλιού Παναθηναϊκού, Γιάννη Τσεκούρα, προς τους προπονητές του δικτύου.
Οι ομάδες με τους γονείς και τους προπονητές φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο «Poseidon Palace» ενώ η διοργάνωση -που έγινε με την ευγενική υποστήριξη του Molto- έλαβε χώρα στα γήπεδα Λιτοχώρου, Νέων Πόρων, Αγίου Παντελεήμονα και Λεπτοκαρυάς.
Το επόμενο τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θα γίνει στο Λουτράκι, το διάστημα 15-18 Απριλίου με την συμμετοχή 300 αθλητών από τις υπόλοιπες Σχολές του δικτύου.

Σχετικά άρθρα