Έρωτας: Τρόποι να σπας τον πάγο σε μια γνωριμία thumbnail
Μη διστάσετε να κάνετε κάποια φιλοφρόνηση είτε για τα ρούχα που φοράει, είτε για το χτένισμα. Μπορείτε για παράδειγμα αν το χρώμα του φορέματος που φοράει είναι μπλε να πείτε ότι είναι το αγαπημένο σας χρώμα.

Έρωτας: Τρόποι να σπας τον πάγο σε μια γνωριμία


Τα ραντεβού είναι μια ευχάριστη διαδιακασία. Ωστόσο, η πρώτη συνάντηση μπορεί να είναι λίγο άβολη και για τις δύο πλευρές. Αν θέλετε λοιπόν να εντυπωσιάσετε την κοπέλα που συνοδεύετε δε χρειάζεται να αγχώνεστε. Απλώς, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.


Να είστε χαμογελαστός


Εάν βγαίνετε πρώτη φορά καλό είναι να υποδεχτείτε το ραντεβού σας με ένα χαμόγελο. Να είστε σίγουροι ότι έτσι θα αισθανθεί πιο άνετα και θα εκτιμήσει την εγκάρδια υποδοχή σας.


 


Εστιάστε στα μάτια


Διατηρήστε την οπτική σας επαφή με τη γυναίκα που έχετε απέναντί σας λίγο δευτερόλεπτα παραπάνω. Έτσι θα δείξετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ξέρετε τι ζητάτε.


Προσέξτε τη συμπεριφορά σας


Ακόμη και όταν μιλάτε στο σερβιτόρο, η συνοδός σας παρακολουθεί τις κινήσεις σας. Φροντίστε λοιπόν να είστε ευγενικοί και να δείχνετε σεβασμό στους άλλους.Κολακέψτε την


Μη διστάσετε να κάνετε κάποια φιλοφρόνηση είτε για τα ρούχα που φοράει, είτε για το χτένισμα. Μπορείτε για παράδειγμα αν το χρώμα του φορέματος που φοράει είναι μπλε να πείτε ότι είναι το αγαπημένο σας χρώμα.


Αποκαλύψτε την αμηχανία σας


Αν δεν έχετε κάτι να πείτε ρωτήστε την: «Δεν είναι άβολο που δεν μπορούμε να βρούμε ένα θέμα για να μιλήσουμε;». Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε πλάκα με αυτό. Τολμήστε το και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!


Πώς ήταν η ημέρα σας


Μπορείτε τα πρώτα λεπτά της συζήτησης, να την ρωτήσετε για το πως ήταν η ημέρα της. Αυτό θα δημιουργήσει μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα.Επίσης,με αυτό τον τρόπο μπορεί να βρείτε κοινά θέματα προς συζήτηση και έτσι να κυλήσει ομαλά το υπόλοιπο ραντεβού.Χόμπυ


Σε όλους μας αρέσει να ασχολούμαστε με κάποια δραστηριότητα τον ελεύθερο χρόνο μας. Μπορεί να ειναι ο χορός, η ζωγραφική, η γυμναστική ή ακόμη και η μαγειρική. Αν βρείτε κάποιο χόμπυ που την ενθουσιάζει, θα είναι πιο εύκολο να μιλήσει για περισσότερη ώρα και με μαγαλύτερη άνεση γι’ αυτό.Το ιδανικό θα ήταν να βρείτε κάτι που ενθουσιάζει και τους δυο σας.


Ρωτήστε την για τη δουλειά της


Αυτό είναι ένα πιο δύσκολο σημείο από τα χόμπυ, καθώς δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι από τις δουλειές τους. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να την ρωτήσετε ποιες είναι οι αρμοδιότητές της ή τι ευθύνες έχει. Αν έχει κάποιες παραπάνω  φιλοδοξίες για το μέλλον ή αν θα ήθελε να ασχοληθεί με κάτι άλλο.


Μιλήστε για ταινίες / βιβλία


Αν έχετε δει κάποια ταινία ή κάποιο βιβλίο που σας άρεσε και το βρήκατε διασκεδαστικό, μη διστάσετε να το αναφέρετε. Είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.


Πρωτοτυπήστε με τις ερωτήσεις σας


Μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις που δε θεωρούνται συνηθισμένες σε ένα ραντεβού. Αν η κοπέλα είναι δεκτική σε αυτό, μπορεί  να πάρουν τη μορφή ενός ευχάριστου παιχνιδιού.


Τέτοιες ερωτήσεις μπορεί να είναι:
  • Αν ήσουν σε μια ξένη ξένη χώρα και δεν ήξερες τη γλώσσα, τι θα έκανες;

  • Αν υπήρχε μηχανή του χρόνου, σε ποια εποχή θα ήθελες να ταξιδέψεις;

  • Πώς θα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου;

  • Πώς θα ξόδευες τα τελευταία 1.000 ευρώ σου;


Ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνετε στο πρώτο ραντεβού  • Αποφύγετε να κάνετε ερωτήσεις σχετικές με την προηγούμενη σχέση της.

  • Μη φανείτε αδιάκριτοι ρωτώντας για τον αριθμό των προηγούμενων συντρόφων της.

  • Μην αναφερθείτε στο σεξ.

  • Μην αναλύσετε όλες σας τις αποτυχημένες προσπάθειες στο πρώτο ραντεβού.

  • Μην επικεντρωθείτε στο τι δεν σας αρέσει στο αντίθετο φύλο.


Αυτές είναι μερικές μόνο συμβουλές από αυτά που μπορείτε να κάνετε για να έχετε ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού. Να θυμάστε ότι πολύ σημαντικό είναι να προσέχετε το πως λέτε κάτι και τον τόνο της φωνής σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθετε άνετα και να είστε ο εαυτός σας.Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας και θα ανταμειφθείτε. Καλή σας επιτυχία λοιπόν!


flowmagazine.gr


 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X