Ιωαννίδης: «Είμαι εν ενεργεία προπονητής»!

Ο Γιάννης Ιωαννίδης κοουτσάρισε στο «Nick Galis Hall» μετά από πολλά χρόνια, στον αγώνα φιλανθρωπίας ανάμεσα στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές και τους Αστυνομικούς και δήλωσε εν ενεργεία προπονητής!
Ο «ξανθός» σχολίασε για την συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα: «Κερδίσαμε από το μπάσκετ πάρα πολλά, όχι μόνο οικονομικά, αλλά σεβασμό και αγάπη. Στη ζωή πρέπει όλα αυτά να τα ανταποδίδεις. Παίξαμε φιλικά σε όλη την Ελλάδα, μαζεύουμε για τα μικρά παιδιά ό,τι μπορεί ο καθένας και μαζεύουμε και τους πατεράδες που έρχονται με τα παιδιά τους και λένε ότι μεγάλωσαν μαζί μας… Έτσι δημιουργούμε μια νέα γενιά φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα και τα μικρά παιδιά έρχονται σε ένα γήπεδο, που δεν θα βρίζει κανένας και θα είναι ένα σόου. Στον πάγκο αυτόν δεν έχω καθίσει, μόνο απέναντι. Υπάρχει συγκίνηση… Πρέπει να βοηθάμε τους άλλους, για να σε βοηθούν και αυτοί…».
Για την ομάδα του, τους Βετεράνους, είπε ότι: «Ορισμένα παιδιά από αυτά μπορούν να παίξουν ακόμα στην Α1. Άνετα μπορούν 4-5 παιδιά, τους το έχω πει. Οταν κάποιος το αποφασίσει εδώ είμαστε. Ο Γκάλης δεν έχει έρθει για να παίξει, χαίρομαι που είναι εδώ. Ευχής έργον είναι να παίξει…».
Σε ερώτηση αν νιώθει προπονητής, έριξε την… βόμβα: «Είμαι εν ενεργεία προπονητής. Εγώ για να ψάξω ομάδα, δεν ψάχνω. Στη ζωή δεν προγραμματίζεις πράγματα… Θέλω να είμαστε γεροί… Υγεία πάνω από όλα…».
Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές νίκησαν τους Αστυνομικούς με 87-64 στο φιλικό ανθρωπιάς που έγινε στο «Nick Galis Hall». Περίπου 2.500 φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο και οι περισσότεροι απ’ αυτούς πρόσφεραν είδη ανάγκης για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι. Ο κόσμος είχε την ευλκαιρία να δει τους αστέρες του παρελθόντος στη δράση. Για την ομάδα των Βετεράνων έπαιξαν οι Γαλακτερός, Λιαδέλης, Παπαλουκάς, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Μπουντούρης, Λάππας, Πρέλεβιτς, Γιαννούλης, Κακιούσης, Ρεντζιάς, Κωσταντινίδης, Μασλαρινός, Γιαννουζάκος, Χρυσανθόπουλος.
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Γιάννης Γιαννούλης έκαναν… μεγάλη ζημιά στην αντίπαλη άμυνα. Ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος έδειξε ότι η τέχνη του σουτ δεν ξεχνιέται, ενώ ο Θοδωρής Παπαλουκάς θύμισε στον κόσμο τις περίτεχνες ασίστ του. Όλοι το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους και μετά το τέλος του αγώνα υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα.
Πηγή: www.basketplus.gr

 

Σχετικά άρθρα