Νέο ταξίδι για Λανγκ

Η περίπτωση του Ελβετού δεξιού μπακ Μίκαελ Λανγκ αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού οι οποίοι στο πρόσωπό του βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για το δεξί άκρο της άμυνας, μια θέση που έχει πονέσει αρκετά την ομάδα την τελευταία διετία. Για το λόγο αυτό σκοπεύουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μάλιστα δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να πραγματοποιηθεί και νέο ταξίδι στην Ελβετία από άνθρωπο του Παναθηναϊκού προκειμένου να υπάρξει ακόμη μια επαφή με την πλευρά του παίκτη. Οι Πράσινοι ήδη έχουν κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή, τον παίκτη παρακολούθησε από κοντά και ο Λεωνίδας Βόκολος την περασμένη εβδομάδα και θέλουν να υπάρξει νέα επαφή προκειμένου να δείξουν στον ποδοσφαιριστή ότι θέλουν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Δεδομένου όμως ότι πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, καθώς στο κατόπι του βρίσκονται και αρκετές γερμανικές ομάδες, οι Πράσινοι δουλεύουν και τις άλλες εναλλακτικές που έχουν για το δεξί άκρο της άμυνας σε περίπτωση που τελικά δεν αποδώσουν οι προσπάθειές τους για τον Λανγκ.

Σχετικά άρθρα