Πουρλιοτόπουλος: «Ο τίτλος του ΠΑΟΚ είναι μια επιβράβευση»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ομάδας Νέων Κ15 του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο των Χανίων, επιβεβαιώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό, την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι, ήταν η ομάδα Νέων Κ20 με προπονητή τον Βλάνταν Ιβιτς που πήρε τον τίτλο, τώρα είναι η ομάδα Νέων κ15. 
 
Ο διοικητικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος ήταν παρών στον τελικό των Χανίων και μετά το τέλος του αγώνα δικαιολογημένα καμάρωνε για την επιτυχία της ομάδας. 
 
Ο γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής τόνισε σε δηλώσεις του: «Στην Ελλάδα πολλοί ασχολούνται πιο πολύ με την κατάκτηση ενός κυπέλλου και βάζουν τα παιδιά σε μια ψυχοφθόρα διαδικασία που δεν τους κάνει καλό σε αυτές τις ηλικίες. Για αυτό το λόγο εμείς κοιτάμε τα παιδιά να συμμετέχουν σε τουρνουά εκτός χώρας, εκεί που η κουλτούρα είναι διαφορετική. Όσον αφορά το πρωτάθλημα είναι απλά μια επιβράβευση για την ομάδα και για τους παίκτες, αλλά και του ποδοσφαίρου που θέλει να παίζει ΠΑΟΚ από τις μικρές ηλικίες μέχρι και την πρώτη ομάδα. Αυτή η ομάδα αποτελεί το πρώτο δείγμα της σχολής του ΠΑΟΚ, είναι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ. Τους έχουμε από 8-9 χρονών και μόλις 4 παίκτες αποκτήθηκαν από άλλες ομάδες. Θέλουμε να παίζουμε ένα ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλίας, το οποίο προσπαθούμε να το μεταδώσουμε σε όλες τις ομάδες και να έχουμε τη δική μας σφραγίδα. Αυτό το ποδόσφαιρο παίζει αυτή η πρωταθλήτρια ομάδα μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της είναι εξαιρετικοί. Παίζουν πολλά χρόνια μαζί και θα συνεχίσουν να παίζουν, κάτι που δίνει περισσότερες ελπίδες στο να πετύχουν κάτι ακόμα καλύτερο στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα