15 τυχερές κερδίζουν 10  stick foundation και 5 liquid foundation απο την SHISEIDO thumbnail

15 τυχερές κερδίζουν 10 stick foundation και 5 liquid foundation απο την SHISEIDO

Tο boro.gr σε συνεργασία με τη Shiseido κάνει δώρο σε 15 τυχερές αναγνώστριες μας 10 protective stick foundation και 5 protective liquid foundation


 


Αν θες να είσαι και εσυ μια από τις τυχερές στείλτε Β24 (κενό), το email σας στο 54454 και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε. Newsphone1.23 ευρώ ανά sms συμπεριλαμβανομένου φπα. Τεχνική υποστήριξη 2109472166.


 


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΗΓΕΙ 09.05.2015
 


Περισσότερη προστασία. Πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


Γιατί ολοένα περισσότεροι άνθρωποι το ζητούν.


Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ολοένα περισσότερο πόσο επικίνδυνη για την επιδερμίδα μπορεί να είναι η έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες. Το αποτέλεσμα είναι ότι η καθημερινή χρήση αντηλιακού προϊόντος αυξάνεται παγκοσμίως.


Χάρη στην ανώτερης ποιότητας κάλυψη και την υψηλή προστασία που προσφέρουν τα Shiseido Suncare Foundations, αποτελούν εδώ και χρόνια αγαπημένα προϊόντα των πελατών για αντηλιακή προστασία τόσο στον ελεύθερο χρόνο, όσο και στην καθημερινότητά τους.


Η εξασφάλιση ακόμα υψηλότερης προστασίας και η δημιουργία ενός όμορφου, αψεγάδιαστου φινιρίσματος είναι μια τεχνολογική πρόκληση που αποδέχτηκε με ενθουσιασμό η Shiseido.


 


                                                     


Σήμερα, το εξαιρετικά δημοφιλές Suncare Foundation της Shiseido σας προσφέρει την ομορφότερη προστασία που είχατε ποτέ.


Εκτός από την πιο ισχυρή αντηλιακή προστασία, η νέα σύνθεση των Shiseido Suncare Foundations προσφέρει μια γκάμα άνετων φινιρισμάτων και υφών, για να προστατεύει την ομορφιά της επιδερμίδας σε οποιοδήποτε περιβάλλον και να κάνει τα αντηλιακά foundation πιο ευχάριστα στη χρήση από ποτέ.


 Η επιφανειακή υφή της επιδερμίδας προκύπτει από ένα μικροσκοπικό δίκτυο προεξοχών και αυλακώσεων. Αφού διαπίστωσε ότι αυτή η ανομοιογενής επιφανειακή υφή της επιδερμίδας μπορεί να δημιουργήσει κενά στην εφαρμογή του αντηλιακού προϊόντος, τα οποία αφήνουν την επιδερμίδα εκτεθειμένη στις υπεριώδεις ακτίνες και τη φθορά που προκαλούν, η Shiseido ανέπτυξε την τεχνολογία SuperVeil-UV 360™, για να εξασφαλίσει βέλτιστη εφαρμογή του αντηλιακού προϊόντος σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας.


 Αυτή η σημαντική τεχνολογία έχει ενσωματωθεί σε πολλά καινούργια αντηλιακά προϊόντα της Shiseido, ώστε να διασφαλίζει ομοιογενή εφαρμογή ακόμα και τα παραμικρά σημεία που συνθέτουν την υφή της επιδερμίδας για προστασία 360  της επιδερμίδας.


                                                     


Επειδή τα foundation περιέχουν εξειδικευμένες πούδρες, όπως τα συστατικά αντηλιακής προστασίας και οι χρωστικές ουσίες, η Shiseido ανέπτυξε μια αποκλειστική τεχνολογία που κατανέμει τις πούδρες ομοιόμορφα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αντί να τους επιτρέπει να συσσωρεύονται τοπικά, προσαρμόζοντας το σχήμα και τις ιδιότητες των σωματιδίων πούδρας. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στα foundation να σχηματίζουν ένα ομοιογενές πέπλο πάνω στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει την πούδρα να εισέλθει στις μικροσκοπικές αυλακώσεις της επιφάνειας της επιδερμίδας. Έτσι αποτρέπεται η ανομοιογενής εφαρμογή.


 Προσφέρει υψηλή προστασία ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες και παράλληλα σας χαρίζει όμορφο, φυσικό φινίρισμα. 


Ανθεκτικότητα στο νερό


Τα Shiseido Suncare Foundations είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στο νερό, με αποτέλεσμα να μην αλλοιώνονται και να μην σχηματίζουν πτυχώσεις, ώστε η επιδερμίδα να διατηρεί ένα όμορφο φινίρισμα μεγάλης διάρκειας ακόμα και μετά το κολύμπι ή την έντονη εφίδρωση.


 Οι συνθέσεις περιέχουν πούδρα με μια ειδική επικάλυψη που απωθεί αποτελεσματικά το νερό. Τα έλαια και τα ειδικά πολυμερή συνδυάζονται με το βέλτιστο τρόπο για κάθε τύπο foundation, ώστε το πέπλο του foundation να γίνεται ένα με την επιδερμίδα, προκειμένου να προσφέρουν την ίδια ανθεκτικότητα στο νερό με τα αντηλιακά προϊόντα της σειράς. 


 


Αποτελέσματα έρευνας καταναλωτριών


 Liquid Foundation  • 82% των γυναικών δήλωσαν ότι προσφέρει "φυσικό φινίρισμα"

  • 93% των γυναικών δήλωσαν ότι προσφέρει "ανθεκτικότητα στην εφίδρωση"

  • 87% των γυναικών δήλωσαν ότι είναι "απόλυτα σταθερό"


Δοκιμή από 118 γυναίκες στη Γαλλία


 Stick Foundation  • 88% των γυναικών δήλωσαν ότι προσφέρει "δροσερό φινίρισμα"

  • 95% των γυναικών δήλωσαν ότι προσφέρει "ανθεκτικότητα στην εφίδρωση"

  • 96% των γυναικών δήλωσαν ότι το προϊόν είναι "εύχρηστο και βολικό"


Δοκιμή από 113 γυναίκες στη Γαλλία


Ο νικητής θα πρέπει να στείλει μία προσωπική του φωτογραφία και να εκπληρώσει μία συνέντευξη με έναν από τους δημοσιογράφους της συντακτικής ομάδας του boro.gr


Για τους όρους συμμετοχής πατήστε εδώ 


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X