10 τυχεροί κερδίζουν 5 Bioperformance Glow revival serum 5 Total Revitalizer SHISEIDO thumbnail

10 τυχεροί κερδίζουν 5 Bioperformance Glow revival serum 5 Total Revitalizer SHISEIDO

Tο boro.gr σε συνεργασία με τη Shiseido κάνει δώρο σε 10 τυχερούς αναγνώστες μας

  • 5 Bioperformance Glow revival serum

  • 5 SMN Total Revitalizer    (ανδρικό προιόν)


 


Αν θες να είσαι και εσυ μια/ένας από τους τυχερούς στείλτε Β23 (κενό), το email σας στο 54454 και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε. Newsphone1.23 ευρώ ανά sms συμπεριλαμβανομένου φπα. Τεχνική υποστήριξη 2109472166.Μια νέα φιλοσοφία στην περιποίηση του δέρματος.


Glow Revival Serum
Η ιδανική επιδερμίδα δεν είναι θέμα νεανική όψης. Έχει να κάνει με τη δική σας λαμπερή ενέργεια.
Πριν: ειδικές λύσεις για κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας
Τώρα: ένας πολυλειτουργικός ορός για συνολικά λαμπερή όψη


Γενικά, λέγεται ότι η πρώτη εντύπωση δημιουργείται στα πρώτα 7 δευτερόλεπτα. Τώρα, μπορείτε να είστε σίγουρη ότι η εντύπωση που δημιουργείτε είναι πάντα όμορφη και λαμπερή.
Η Shiseido ερεύνησε το θέμα της λάμψης της επιδερμίδας από κάθε άποψη. Εμπνευσμένη από την προηγμένη αναγεννητική επιστήμη, οι επιστήμονες της Shiseido εντόπισαν το δυναμικό δημιουργίας λάμψης στα τριχοειδή αγγεία, όπου το κυκλοφορικό σύστημα του οργανισμού συναντά την επιδερμίδα. Σχηματίζοντας ένα λεπτό δίκτυο, τα τριχοειδή αγγεία μεταφέρουν ζωτικές θρεπτικές ουσίες και οξυγόνο σε κάθε σημείο της επιδερμίδας.
Έτσι, έχουν τη δύναμη που χρειάζεται για να βελτιώνουν συνολικά την επιδερμίδα, κι όχι να αντιμετωπίζουν απλώς μεμονωμένα προβλήματά
της. Τα τριχοειδή αγγεία έχουν τη δυνατότητα να αναπλάθουν την ίδια την επιδερμίδα, αναζωογονώντας τη λάμψη από το εσωτερικό της.


Τώρα, ένα προϊόν περιποίησης που βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας, αλλά και τη συνολική εντύπωση που δημιουργείτε.


Αναζωογονήστε τη λάμψη της επιδερμίδας σας.GLOW REVIVAL


Λάμψη της επιδερμίδας από το εσωτερικό της.


Νέο προ  αποκαθιστά τον ομοιογενή τόνο, την ελαστικότητα και βελτιώνει την εμφάνιση των ανοιχτων πόρων. Η άκρως προηγμένη τεχνολογία με έμφαση στην επιστήμη της κυκλικής αναγέννησης, στοχεύει στο πολυσύνθετο δίκτυο τριχοειδών του δέρματος.


Την 1η ημέρα, βελτιώνεται η θαμπή όψη. Ο τόνος της επιδερμίδας γίνεται πιο φωτεινός, αποκτώντας πιο υγιή και ζωηρή όψη.*
Σε 1 εβδομάδα, η ερυθρότητα ελαχιστοποιείται και ο τόνος της επιδερμίδας αποκτά πιο ομοιογενή εμφάνιση. Οι ορατές ρυτίδες μειώνονται.*
Σε 1 μήνα, οι καφέ κηλίδες μειώνονται ορατά. Η ελαστικότητα αποκαθίσταται και οι πόροι γίνονται λιγότερο ορατοί.*


*Δοκιμή αυτοαξιολόγησης από 111 γυναίκεςSHISEIDO MEN Total Revitalizer


Κρέμα μεγίστης αποτελεσματικότητας ενάντια στα σημάδια της γήρανσης και της κούρασης. Τονώνει τις φυσικές λειτουργίες ανανέωσης της επιδερμίδας, καταπολεμά την ξηρότητα, τη θαμπάδα και τις λεπτές γραμμές. Διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας 24 ώρες το 24ωρο και την προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες. 
 
Με ανάλαφρη, βελούδινη σύνθεση που χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή. 


 


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΗΓΕΙ 09.0.2015
Ο νικητής θα πρέπει να στείλει μία προσωπική του φωτογραφία και να εκπληρώσει μία συνέντευξη με έναν από τους δημοσιογράφους της συντακτικής ομάδας του boro.gr

 


Για τους όρους συμμετοχής πατήστε εδώ 


 


BIO-PERFORMANCE Glow Revival Serum


Νέες ανακαλύψεις:


Όταν υπολειτουργούν τα τριχοειδή του δέρματος, οι θρεπτικές ουσίες κατανέμονται ανομοιόμορφα, προκαλώντας έτσι μια σειρά από προβλήματα στην επιδερμίδα.
Η στενή σχέση μεταξύ τριχοειδών και προβλημάτων της επιδερμίδας


Τα τριχοειδή έχουν μία διττή δομή, με τα ενδοθηλιακά κύτταρα να καλύπτονται από τοιχωματικά κύτταρα. Υπό κανονικές συνθήκες, αυτά τα κύτταρα δημιουργούν ένα λεπτό πλέγμα, μέσω του οποίου διανέμονται οι ζωτικές θρεπτικές ουσίες στην επιδερμίδα.
Όταν προκληθούν φθορές στα κύτταρα από τις υπεριώδεις ακτίνες και άλλους στρεσογόνους παράγοντες, τα τοιχωματικά κύτταρα αποκολλούνται, αφήνοντας τα ενδοθηλιακά κύτταρα ακάλυπτα. Κατά συνέπεια, οι θρεπτικές ουσίες διαφεύγουν από τα τριχοειδή και χάνονται πριν διανεμηθούν ομοιόμορφα σε όλη την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι ότι η λειτουργία της επιδερμίδας επιδεινώνεται, οδηγώντας σε όλα τα ορατά προβλήματά της, όπως θαμπή όψη, ανομοιογενής τόνος, τραχύτητα, απώλεια ελαστικότητας και ρυτίδες.
Η πρόληψη της απώλειας θρεπτικών ουσιών και η ενίσχυση της ομοιόμορφης διανομής τους είναι η ταχύτερη λύση σε μια σειρά από προβλήματα της
επιδερμίδας.Tie2: Ο συγκολλητικός παράγοντας που δεν επιτρέπει στις θρεπτικές ουσίες να διαρρεύσουν από τα τριχοειδή
Σε κοινές έρευνες με το CBRC (MGH/Harvard's Cutaneous Biology Research Center: Ερευνητικό Κέντρο Δερματικής Βιολογίας του Χάρβαρντ) καθώς και το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ (αντίστοιχα), η Shiseido διερεύνησε τη σ χέση μεταξύ τριχοειδών και γήρανσης.
Επιπλέον έρευνες σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οσάκα οδήγησαν τη Shiseido σε μια σημαντική ανακάλυψη: κλειδί για την παροχή των αναγκαίων θρεπτικών ουσιών και του οξυγόνου σε κάθε σημείο της επιδερμίδας είναι η πρωτεΐνη με την ονομασία Tie2. Η ενεργοποίηση του παράγοντα Tie2 στην επιδερμίδα κάνει τα ενδοθηλιακά και τα τοιχωματικά κύτταρα να αλληλοσυγκολλούνται, κι έτσι μεταφέρονται σε όλη την επιδερμίδα υψηλά επίπεδα θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου.
Χάρη στις έρευνες της Shiseido, οι επιστήμονες ανακάλυψαν επίσης ότι η δραστηριότητα του Tie2 ήταν πιο αδύναμη στο γηρασμένο δέρμα, το οποίο φυσικά παρουσιάζει περισσότερα προβλήματα από το νεανικό δέρμα.


Τελευταία τεχνολογία: 


Τεχνολογία Αντιμετώπισης των Τριχοειδών
Στοχεύοντας το σύνθετο δίκτυο τριχοειδών του δέρματος
Η εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία της Shiseido βελτιώνει τις τρεις αιτίες καταστροφής των τριχοειδών, και αποκαθιστά την κυκλοφορία αίματος στην επιδερμίδα.
Στο παρελθόν, η τεχνολογία που στόχευε τα τριχοειδή, αντιμετώπιζε μόνο την κυκλοφορία του αίματος. Αυτή η τεχνολογία της Shiseido συμβάλλει στην αποκατάσταση της ίδιας της επιδερμίδας ρυθμίζοντας το περιβάλλον των τριχοειδών.
Ενισχύει τον πυρήνα των τριχοειδών
Όπως ο χυμός του δέντρου διαχέεται από τον πυρήνα στο φλοιό, έτσι και τα ενδοθηλιακά κύτταρα του δέρματος διανέμουν τις θρεπτικές ουσίες στην επιδερμίδα. Αυτό το σύστημα διανομής εξαρτάται από τα τριχοειδή του δέρματος και τα τοιχωματικά κύτταρα που τα καλύπτουν.


Η υπερσύγχρονες έρευνες της Shiseido για τις λειτουργίες των τριχοειδών ανέπτυξαν το Multi-Capisolve 1124™, ένα άκρως προηγμένο σύμπλεγμα που βασίζεται σε αποκλειστική τεχνολογία που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Περιέχει το πρωτότυπο βιολογικό συστατικό της Shiseido, Super Bio-Yeast Extract, και Εκχύλισμα Keihi Extract, το οποίο ενεργοποιεί έναν παράγοντα του δέρματος που ονομάζεται Tie2*. Η δραστηριότητα του Tie2 μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, αλλά η λειτουργία του παραμένει απαραίτητη για τη λάμψη της επιδερμίδας.
Η πρωτεΐνη δημιουργεί το δεσμό μεταξύ των κυττάρων των τοιχωμάτων των τριχοειδών και των κυττάρων του ενδοθηλίου, ώστε να αποτρέπεται η διαρροή θρεπτικών ουσιών. Το Multi-Capisolve 1124™ ενεργοποιεί επίσης τους ινοβλάστες*, οι οποίοι προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου,
ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, δημιουργώντας βέλτιστο περιβάλλον για τα υγιή τριχοειδή.


 


 


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X