«Νίκη για καλό μομέντουμ»!

Νίκη επί της Νίζνι στην αυριανή (10/4, 18:00) εντός έδρας συνάντηση στο ΣΕΦ για την τελευταία (14η) αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας προκειμένου να μπει με καλό μομέντουμ στα πλέι οφ θέλει για τον Ολυμπιακό ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Σε ερώτηση πόσο δύσκολο είναι το ματς για τους «ερυθρόλευκους» με δεδομένο ότι απουσιάζει το βαθμολογικό κίνητρο, ο 21χρόνος φόργουορντ ξεκαθάρισε: «Πιστεύω πως δεν είναι τόσο δύσκολο. Όλοι είμαστε επαγγελματίες. Είναι πολύ σημαντικό να τελειώσουμε πολύ δυνατά αυτή τη φάση και να μπούμε στην επόμενη με ένα καλό μομέντουμ. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το κίνητρο υπάρχει, έχει τεθεί από τους προπονητές και είναι καθήκον μας να το ακολουθήσουμε».

Ο Παπαπέτρου αρνήθηκε να μπει στην συζήτηση για τα πλέι οφ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Μετά το ματς οι περισσότεροι θα πάμε στον Επιτάφιο. Πρώτα από όλα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν δεν νικήσουμε, δεν ξέρω με τι κουράγιο θα πάμε στον Επιτάφιο. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με τις οικογένειές μας».

Σχετικά άρθρα