Φαβορί ο Ολυμπιακός

O Φοίνικας Σύρου έκανε στο… μπρέικ στο Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά ο προπονητής της ομάδας, Ράτκο Παβλίσεβιτς δεν πετάει στα σύνεφα.

«Μπήκαμε στους ημιτελικούς με πάθος και όρεξη. Δεν τα παρατήσαμε και είναι σημαντικό αυτό. Όμως στη συνέχεια πρέπει να παίξουμε πιο καλά. Μπορούμε να παίξουμε πιο καλά. Είχαμε ένα σταθερό παιχνίδι χωρίς σκαμπανεβάσματα, χτίσαμε το παιχνίδι μας και ήμασταν συγκεντρωμένοι, ειδικά στο τέλος του 4ου σετ και στο τάι μπρέικ. Είναι μεγάλη επιτυχία για μας, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με μέταλλο πρωταθλητή. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Πιστεύω ότι είμαστε ακόμα λίγο πίσω από τον Ολυμπιακό σε πιθανότητες πρόκρισης. Τους σεβόμαστε αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ο ακραίος του Φοίνικα Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Ήρθαμε εδώ χωρίς άγχος, ήταν ένα πάρα πολύ ήρεμο παιχνίδι, σε σημείο που κάποια στιγμή σκέφτηκα αν παίζουμε ημιτελικά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε το παιχνίδι μας και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Σχετικά άρθρα