Νέα σενάρια για Ροζίτσκι

Το μεταγραφικό «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Τόμας Ροζίτσκι κρατάει χρόνια και επιστρέφει στο προσκήνιο και γι΄αυτό το καλοκαίρι με τον διεθνή Τσέχο αστέρα της Άρσεναλ να φημολογείται ότι είναι εκ νέου στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» βρίσκεται πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα.
Ο Ροζίτσκι έχει αποφασίσει να φύγει από την Άρσεναλ το καλοκαίρι και μία σκέψη του είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του και να κλείσει την καριέρα του στην Σπάρτα Πράγας. Με τις πληροφορίες να θέλουν τον Ολυμπιακό έτοιμο να τον προσεγγίσει ξανά, καθώς είναι δεδομένα ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα όσον αφορά στην ποιοτική της βελτίωση.
Κάποιοι επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός παραμένει στη διεκδίκηση του Αντρέ Πιερ Ζινιάκ που φεύγει από την Μαρσέιγ, όπως και του Γιοάν Γκουρκίφ που μένει ελεύθερος από την Λιόν αλλά μιλάμε για πανάκριβους παίκτες που σαφώς δεν έχουν προτεραιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα.
Όσον αφορά σε σενάρια για παίκτες του Ολυμπιακού, στην Ιταλία επιμένουν ότι η Φιορεντίνα έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Παϊτίμ Κασάμι και ότι ο πιθανότερος προορισμός για τον Ιμπραχίμ Αφελάι είναι η PSV Αϊντχόφεν.
Από την ελληνική αγορά «παίζει» πάντα το όνομα του Γούτα της Ξάνθης, με τον Περέιρα να έχει στραμμένη την προσοχή του στο νεαρό στόπερ της Ξάνθης στο χτεσινό ταξίδι του στο Καυτανζόγλειο. Όπως και ότι ο Ολυμπιακός συνδέεται με το μέλλον των Τζανδάρη και Κατσικά που έμειναν πρόσφατα ελεύθεροι από τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα