Η Άννα Δρούζα είδε τα έργα του Tapies Antoni, στο Perez Museum του Μαιάμι (εικόνες) thumbnail
Ο Ισπανός Tapies Antoni (1923-2012) είναι ζωγράφος, γλύπτης και θεωρητικός τέχνης. Θεωρείται ένας από τους πιο σπουδαίους Ευρωπαίους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Η Άννα Δρούζα είδε τα έργα του Tapies Antoni, στο Perez Museum του Μαιάμι (εικόνες)

 


Σ'αυτη την υπεροχη πόλη που ολα μοιάζουν παραμυθένια επισκέφθηκα το καινούργιο μουσείο συνγχρονης τέχνης: Perez Museum, ενα απο τα καλυτερα της Αμερικής. ( εμεις ακομα περιμένουμε το δικό μας μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στην Αθηνα να εγκαινιαστεί …)εδώ στο Μαιαμι είχα την τύχη εκτός απο τις μόνιμες συλλογές του μουσείου ν'απολαυσω την έκθεση που φιλοξενεί αυτη την περίοδο του μεγάλου Ισπανού  καλλιτέχνη Antoni Tapies. 

 


Ο Ισπανός Tapies Antoni (1923-2012) είναι  ζωγράφους, γλύπτης και θεωρητικός τέχνης. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς Ευρωπαίους καλλιτέχνες της γενιάς του.

 

  


Πάρτε μια γεύση, τοσο απο την αρχιτεκτονική σύλληψη του μουσείου που ειναι χτισμένο πάνω στο νερό οσο και απο τον μοναδικό ζωγράφο Antoni Tapies. 

Απολαύστε το.


  


 
 


 
  


 Άννα Δρούζα


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X